Forum » Operacijski sistemi » windows xp home edition in language pack
windows xp home edition in language pack
zigavozlic ::
najprej lep pozdrav usem
imam en problemček in me zanima vaše mnenje
na prenosnem računalniku imam nainstalirane windows xp home edition (niso licenčni ), nainstaliral sem tudi service pack 2, in nikakor ne morem nainstalirati slovenskega language pack-a. že ko ustavim cd mi javi sporočilo "WINDOWS LANGUAGE INTERFACE PACK CANNOT BE INSTALED ON THIS PLATFORM". sedaj me pa zanima ali je res da slo lang pack ne dela na home edition ampak samo na profesional? ali ima gdo kako idejo kako bi lahko na home edition xp nainstaliral slo language pack? ali je mozno da obstajata dva različna language pack-a eden za home drugi za profesional edition in kje bi lahko dobil ta slo pack za home edition (ce gdo ve prosim za link)
ze vnaprej se vam zahvaljujem
lep pozdrav
žiga
imam en problemček in me zanima vaše mnenje
na prenosnem računalniku imam nainstalirane windows xp home edition (niso licenčni ), nainstaliral sem tudi service pack 2, in nikakor ne morem nainstalirati slovenskega language pack-a. že ko ustavim cd mi javi sporočilo "WINDOWS LANGUAGE INTERFACE PACK CANNOT BE INSTALED ON THIS PLATFORM". sedaj me pa zanima ali je res da slo lang pack ne dela na home edition ampak samo na profesional? ali ima gdo kako idejo kako bi lahko na home edition xp nainstaliral slo language pack? ali je mozno da obstajata dva različna language pack-a eden za home drugi za profesional edition in kje bi lahko dobil ta slo pack za home edition (ce gdo ve prosim za link)
ze vnaprej se vam zahvaljujem
lep pozdrav
žiga
- zaklenil: OmegaBlue ()
opeter ::
Tako Windows Xp Home, kot Pro imata ločena Language pack-a... ne morš ju zamenjati, saj ena delujje na enem, druga na drugem.
Za Windows XP Home rabiš Language Pack za Home verzijo.
Za Windows XP Home rabiš Language Pack za Home verzijo.
OmegaBlue ::
Pomoči pri nelegalni programski opremi ne nudimo. Pravila
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Slo Language PackOddelek: Operacijski sistemi | 10726 (5210) | 5er--> |
» | Windows XP Service Pack 3 !!! Wiiii!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 10606 (5027) | bluefish |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14076 (13019) | SaXsIm |
» | problem z: XP slovenian LPOddelek: Operacijski sistemi | 2415 (2270) | krneki |
» | XP pro/home slo language packOddelek: Operacijski sistemi | 6447 (4915) | Lith |