Forum » Pomoč in nasveti » Zmanjkalo 20 GB datotek
Zmanjkalo 20 GB datotek
garg ::
Prijatelj je nabavil nov zunanji trdi disk Western Digital 500 GB. Pravi, da mu je v samem štartu instalralo nek default program Memeon s katerim je tudi managiral datoteke po disku oz. računalniku. Najprej vse ok nato pa (po moje) napačna tipka in 20 GB datotek naekrat ni nikjer več. Zbrisal jih 100 % ni.
Zelo na hitro sem mu pregledal računalnik. Zasledil sem, da mu je en kup ikon spremenilo - npr. iz rumene ikone ki ponazarja folder v ikono, ki ponazarja nepoznan program. (upam, da se razuumemo).
Nekaj mora biti tudi z nekakšnim backupom. Program trdega diska ima namreč vgrajen tudi neko backup zadevo.
Tistele izgubljene datoteke so kar pomembna zadeva tako, da grem jutri malo bolj natančno tole pogledat.
Ma kdo idejo v kjero smer naj raziskujem?
Kaj se je vse lahko zgodilo z 20 GB?
Hvala.
Zelo na hitro sem mu pregledal računalnik. Zasledil sem, da mu je en kup ikon spremenilo - npr. iz rumene ikone ki ponazarja folder v ikono, ki ponazarja nepoznan program. (upam, da se razuumemo).
Nekaj mora biti tudi z nekakšnim backupom. Program trdega diska ima namreč vgrajen tudi neko backup zadevo.
Tistele izgubljene datoteke so kar pomembna zadeva tako, da grem jutri malo bolj natančno tole pogledat.
Ma kdo idejo v kjero smer naj raziskujem?
Kaj se je vse lahko zgodilo z 20 GB?
Hvala.
dejan03 ::
Jst mam doma tak isti zunanji trdi disk,ampak jst si pri prvem uklopu trdega diska na prenosnik nisem nič zinštaleral ampak sem si enostavno odpru na zunanjem disku novo aktovko in v njo prekopiral backupe,sedaj pa ko ga priključim na prenosnik posodobim aktovko in deluje super,nevem pa kaj bi ti predlagal kje naj iščeš teh 20giga
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16370 (6016) | Karen |
» | Ali je ta računalnik primeren za potrebe računovodskega podjetja? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12881 (11181) | m0LN4r |
» | Program za sinhroniziranjeOddelek: Programska oprema | 1136 (1057) | Karen |
» | DISK prepoznan a nemogoče do datotek!Oddelek: Strojna oprema | 2003 (1820) | WinXP |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4192 (3794) | imagodei |