» »

>ROLERJI NABAVA - rabim pomoč, nasvet, ???<

>ROLERJI NABAVA - rabim pomoč, nasvet, ???<

MaD_Mavr0 ::

Zelo zelo rad rolam, vendar hmm pridem v trgovine, katerokoli model dam na nogo recejo mi da je vredu...ampak...

Problem je v tem kr ne vem kaj naj vzamem...imel sem različne modele na nogah od Roces, RolerBlade :( , Salamon...
>No pri Roces imajo oz. vsi imajo zdaj one z "patikami-adidasko-mehkim cevljem" modele, razen Agresiv modeli, ki pa imajo premalekolice zame :(
>Rolerblade...itak sami mehki...
>Salamon pa tudi, sam je en model z 5lageri, 76mm80Akolicami, alu podvozjem...FULL SO mi všeč - sam je tudi mehki čevelj pa ne vem-edini model z mehkim ćevljem, ki se mi je "zdel" trd-trši...

Zanima me, kaj mi priporočate vi; EVENTUELNO KJE KUPITI TE ROLERJE [sem iz okol. MB]; resnično pomagajte mi pri odločitvi...:8)

[:\] >>need yor help now!!!<<[:\]

OmegaBlue ::

j a jest ti priporočam Alu podvozje prozorna srdnje mahka koleščka ABEC 5 ležaje mehek čevel če ga glih hočes.
(jest mam take pa leti ko svina:D )
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

MaD_Mavr0 ::

Dopolnilo:

Problem je ravno v tem, da ne zaupam mehkim čevljem (dvomim v njihovo vzdržljivost...)

Zato torej...gledal sem različne modele pa se ne morem odločit...katere bi si vzel;

Zato obračam se na Vas, da mi pomagate pri izbiri modela;:\
>predvsem pa da mi najdete kak dober STORE-ki bi lahko izbral jih;:8)
>cena pa seveda Do 30.000,00 sit;;)
>Rad bi čimbolj allraund rolerje, za voznjo, "skokce", hokej...skratka tak,da bi lahko z njimi pocel cimvec...:D

Pomagajte mi;:\

Han ::

Da malo oživim temo:

Kje v Lubljani, Celju ali Mariboru je specializirana trgovina za rolerje in dodatno opremo? Iščem predvsem Rollerblade in K2 rekreacijske ter fitness modele. Hvala.

R0K ::

Hmm, kuker vem rolerje servisirjao v vseh večjih Giga Sportih in Hervisih.

Ziher pa prodajajo kvalitetne rolerje tut Obsessionu v Ljubljani, ki je sicer specilizirana trgovina za skejte. Majo pa tut rolarje.

BlazP ::

Js sm dal 3 pare rolerjev skoz. Vsi so bli na trd cevelj. Zdej mam pa ze eno leto ene Rollerblade na mehek cevelj, pa lahka vse delam z njimi (skacem, hitri obrati, sprint...sam po rampah se glih ne furam). V bistvu se mors sam mal navadit na cevelj. Noga je pa tud dost stabilna v njih, tak da ni velikih moznosti za poskodbe (razn ce si bol storast>:D )
Hokeja pa ne spilam, ker je bratu pogacico na kolenu ven potegnal, ko je hokej spilu:O

Jeronimo ::

Zdaj ima Hervis dobro razprodajo Rolerjev. Tako da pejt tja pogledat. Tehnica ali Rollerblade sta siguren nakup.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Han ::

Hervis ima res še največjo in najboljšo izbiro, samo kaj, ko so tam le stari modeli. Oko sem vrgel na K2 Velocity Titanium, a me malo moti, ker sta sprednja koleščka manjša...

Kar se Rollerblade tiče: izgleda da Slovenija trenutno nima uvoznika za to firmo. Čista žalost!

ROK: Obsession ne prodaja rolerjev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Han ()

Jeronimo ::

Stari modeli... hja, mogoče res niso zadnji krik mode, zato pa dobiš Rollerblade za 15 jurjev. Če mene vprašaš, niso lanko leto delali nič slabših rolerjev kot letos. Jaz imam iste rolerje (Salamon s snemljivimi koleščki) že 4 leta in sem popolnoma zadovoljen. Pri hervisu so bili znižani z 35k na 19 k. In nakup se mi je zelo obrestoval.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Gunny ::

Si pomislu na FILA modele. FILA ima dva modela ki sta zelo dobra in to sta modela FT-91 in FF-81.

LINK

Osebno sm sprobal model FT-91, čevelj je odličen zelo komot in drži trdno nogo. Cena je približno 200 Euro, če kupiš v tujini dobiš še IVO nazaj, in si prišel mal bolj poceni skozi.

LP

Bivši državni prvak v Hitrostnem Rolanju:D (sm šel v penzijo)

DJroky ::

Če vam ni predaleč se zapeljite v trgovina ASA (al neki taga) v Naklem, v kateri imaš dobro izbiro, saj je ta trgovina v prvi vrsti namenjena prodaji rolerjev.

LPP ::

Malo izven teme nakup, ampak me močno zanima - po keri strani se moraš kotalit z rolerji? Po levi kot pešec (5 km/h) al po desni kot kolesar (25 km/h) oz. po pločniku ali kolesarski stezi. Kaj pa če me vleče pes in presegava 25 km/h? Se to sploh sme?
Ljubljanski potniški promet

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rolerji (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6918047 (6143) fireX88
»

Nakup rolerjev

Oddelek: Šport
102946 (2838) N4m31355