Forum » Omrežja in internet » Brezžična točka - povezava
Brezžična točka - povezava
markoajda ::
V hiši bi rad vzpostavil internetno povezavo z bližnjo e-točko, ki jo je v bližini postavili ministrstvo. Problem je, da mi lovi samo v eni sobi pa še to samo v neposredni bližini okna. Kaj bi moral sedaj postaviti, da bi ta signal ujel ter pošiljal naprej po hiši? Access point? Prosim za nasvet. Hvala LP.
Gwanaroth ::
Router Linksys WRT54GL in dd-wrt firmware. Vse skupaj nastaviš v repeater mode in to je to.
Lights often keep secret hypnosis..
Router Linksys WRT54GL in dd-wrt firmware. Vse skupaj nastaviš v repeater mode in to je to.
Dobro bom nabavil. Kje pa dobim firmware? Vem google... samo ker vem, da ti točno veš raje tebe vprašam, da ne izgubljam časa. Hvala LP.
Mislim, da nisem naslovil vas ampak samo eno osebo. Kakorkoli hvala vseeno tudi tebi, ker si zgubil dragocen čas.
Probam čez praznike ter poročam, če mi je uspelo.
Probam čez praznike ter poročam, če mi je uspelo.
Zadevo postavil in funkcionira. Tole pišem iz dnevne sobe, kjer prej signal etočke ni lovil. LP. Hvala za nasvete.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžičen APOddelek: Pomoč in nasveti | 2215 (1925) | beni |
» | ROUTER ZA visoko brezžično hitrostOddelek: Omrežja in internet | 4072 (3580) | styled |
» | Linksys WRT54GL in e-točka (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6958 (5937) | ...:TOMI:... |
» | Ojačanje signala WLANOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2350 (2067) | Spajky |
» | Dostopna točka ali zunanja WLAN antena?Oddelek: Kaj kupiti | 6644 (6255) | KTr1sk |