Forum » Programiranje » ASP image resizing
ASP image resizing
alesrosina ::
Jah, naredu sem komponento za ASP, ki pomanjsa/poveca slike in shrani v JPG format ... Ter pove width/height neke slike. To je zenkrat vse, predlagajte se kaj bi dodali, ce se vam zdi vredu, kaj nmaj popravim ipd.
Kodo sem pa objavil na plaetsourcecode.com in je 100% moje delo. (z uporabo IJL.dll od IBM).
Tukaj dobite le-to komponento.. Na source code ni dovoljeno v ZIP dodajati exe, dll, ocx, zato je tukaj samo VB source. Ce nimate VBja, in bi vseeno radi sprobali zadevo, mail me.
Komentarji zazeljeni.
Kodo sem pa objavil na plaetsourcecode.com in je 100% moje delo. (z uporabo IJL.dll od IBM).
Tukaj dobite le-to komponento.. Na source code ni dovoljeno v ZIP dodajati exe, dll, ocx, zato je tukaj samo VB source. Ce nimate VBja, in bi vseeno radi sprobali zadevo, mail me.
Komentarji zazeljeni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion dv7 reboot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2173 (2106) | Yacked2 |
» | uporaba C++ unmanaged kode v C#.NET projektuOddelek: Programiranje | 1916 (1639) | krho |
» | si.Mail 1.0. (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7189 (6664) | Hardstyle |
» | [Delphi] Izbira podatkovne bazeOddelek: Programiranje | 2536 (1996) | zhigatsey |
» | Uporaba DLL pri spletne programiranjuOddelek: Izdelava spletišč | 1077 (881) | darh |