Forum » Sedem umetnosti » dvd predvajalnik
dvd predvajalnik
mirom ::
zdravo ! Zanima me nakup samostojne DVD player enote s podporo za CD, mp3 in ostale dodatke (daljinc). Po moznosti naj bi bila regijsko nazascitena. Kaj priporocate ? Na JAE sem gledal Pioneer DV-340/343 vem pa da se dobijo se kaksne cenejse.
Hvala !
M.
Hvala !
M.
- spremenil: mirom ()
zeroc00l1 ::
Pozdravljen!
Jaz sem pred kratkim nabavil "Mustek V56 S -2", ki naj bi podpiral večino formatov (VCD, SVCD, MP3, CD, CD-R, CD-RW, .....) ubistvu si pa lahko več prebereš o mustek-u Tukaj
-Kakovost slike kar uredu
-Nima dolby digital - samo izhod
-Kako je pa z podporo ostalih formatov pa še nisem uspel sprobat ker ga imam šele dva dni, tko da če te zanima ti javim kako se je obnesel!
P.S. V Comtronu se lahko dogovoriš, da ga prvo sprobaš par dni in se šele nato odločiš!
Lp,
ZeroCool1!
Jaz sem pred kratkim nabavil "Mustek V56 S -2", ki naj bi podpiral večino formatov (VCD, SVCD, MP3, CD, CD-R, CD-RW, .....) ubistvu si pa lahko več prebereš o mustek-u Tukaj
-Kakovost slike kar uredu
-Nima dolby digital - samo izhod
-Kako je pa z podporo ostalih formatov pa še nisem uspel sprobat ker ga imam šele dva dni, tko da če te zanima ti javim kako se je obnesel!
P.S. V Comtronu se lahko dogovoriš, da ga prvo sprobaš par dni in se šele nato odločiš!
Lp,
ZeroCool1!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri A3 tiskalnik in scanner???Oddelek: Kaj kupiti | 3683 (2990) | qwdl |
» | Nec 3540Oddelek: Pomoč in nasveti | 1235 (1027) | Caligula |
» | A je Mustek DV 5000 digitalna kamera za 38k vredna tega denarja?Oddelek: Kaj kupiti | 1109 (1025) | AtaStrumf |
» | Mustek DV5000Oddelek: Kaj kupiti | 1631 (1490) | Caligula |
» | Kateri dvd player?Oddelek: Kaj kupiti | 1112 (1042) | Wox |