Forum » Kaj kupiti » Servis vs. nakup novega stroja
Servis vs. nakup novega stroja
backup ::
Folk, pozdrav. Preden dam svojo dilemo na rešetanje trgovcu, najprej vprašam vas. Moj pred točno letom dni kupljen DELL inspiron 1521 je pred slabim letom ruknil po tleh (itak). Komaj pred dvema tednoma so se, po nekaj urah v prtljažniku na nizkih temperaturah, pokazale razsežnosti padca. Namreč desni spoj monitorja in računala je zacvetel ... Najprej se je začel zadaj cepiti, pravkar pa je počila plastika, tako da ga s težavo odpiram in zapiram, saj se spoj na grd način zvija in monitor pri tem poriva od računala.
Kaj mi je storiti? Se mi splača stvar poservisirat z BingBangovo Se zgodi (sama plačam 33 %). Še slikce poškodbe:
Že vnaprej hvala za nasvete.
Kaj mi je storiti? Se mi splača stvar poservisirat z BingBangovo Se zgodi (sama plačam 33 %). Še slikce poškodbe:
Že vnaprej hvala za nasvete.
Pyr0Beast ::
Da, zelo zelo da ? Zakaj bi drugace sploh placala za to -garancijo- se zgodi, ce ne zaradi teh dogodkov ?
Najbolje je pustiti stvar pri miru, ce se kaj -drmas- se kajkmalu zna zgoditi, da ti bo pocil se ekran.
Kar bo, je to, da ti bodo zamenjali tecaje (mizerno nizka cena) ce se nato sprijaznis z nekaj zlomljene plastike.
Najbolje je pustiti stvar pri miru, ce se kaj -drmas- se kajkmalu zna zgoditi, da ti bo pocil se ekran.
Kar bo, je to, da ti bodo zamenjali tecaje (mizerno nizka cena) ce se nato sprijaznis z nekaj zlomljene plastike.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Zheegec ::
Ja nesi kar v BigBang. Drugače s to "se zgodi" je tako, da če je popravilo zelo poceni, plačaš 100% sama (), če je pa kaj več vrednega pa plačaš 1/3 vrednosti popravila pa imaš še vedno "se zgodi" garancijo. V vsakem primeru nič ne zgubiš če neseš v BigBang, zamenjati je treba, ker lahko kar hitro poči še kaj poleg tega panta.
Pa ne pozabit na BigBang servisu povedati, da se gre za nerodnost, pa kar reci, da se ti je to zgodilo kakšen dan nazaj Samo nasvet...
Pa ne pozabit na BigBang servisu povedati, da se gre za nerodnost, pa kar reci, da se ti je to zgodilo kakšen dan nazaj Samo nasvet...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Spajky ::
... pa povej nam kako se je stvar iztekla s servisom in garancijo pol ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri povezavi LCDja iz prenosnikaOddelek: Zvok in slika | 1332 (1223) | Pyr0Beast |
» | Moja računalniška mojstrovina :-)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5434 (1657) | Yoxi |
» | Uporaba diodeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6872 (6678) | SSH |
» | IzračuniOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 18616 (18412) | radiator |
» | Termalna pastaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2182 (1875) | d3k0 |