Forum » Programska oprema » gonilniki za hp compaq presario 1200
gonilniki za hp compaq presario 1200
godrnjavec ::
pozdravljeni!
sem nov tukaj, rabil bi pomoč,imam star prenosnik HP Presario 1200-xl103, na katerem pa verjetno nimam inštaliranega gonilnika za grafično kartico, kajti grafika je tako slaba da komaj berem črke, pri nastavitvah se mi pokaže samo možnost izbire 16 barv ali pa črno belo
če mi lahko kdo pomaga, ali če slučajno ima gonilnik prosim če mi lahko pošlje, oziroma napiše kje bi ga dobil
na hp-jevi strani ga nisem našel
hvala za pomoč
sem nov tukaj, rabil bi pomoč,imam star prenosnik HP Presario 1200-xl103, na katerem pa verjetno nimam inštaliranega gonilnika za grafično kartico, kajti grafika je tako slaba da komaj berem črke, pri nastavitvah se mi pokaže samo možnost izbire 16 barv ali pa črno belo
če mi lahko kdo pomaga, ali če slučajno ima gonilnik prosim če mi lahko pošlje, oziroma napiše kje bi ga dobil
na hp-jevi strani ga nisem našel
hvala za pomoč
bili_39 ::
Najverjetneje imaš Trident Cyberblade Cbi1 grafiko, lahko pa to preveri s kakšnim programom kot je SIW (upam, da bo prepoznal hardware).
Za win98 in ME poskusi s tem: sp16895
za WinXP driverje bo treba malo bolj poiskati.
Za win98 in ME poskusi s tem: sp16895
za WinXP driverje bo treba malo bolj poiskati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bili_39 ()
bili_39 ::
Saj sem vprašal, če mogoče veš, kakšna grafika je vgrajena v notebook. Na netu so različne informacije, ena izmed njih pa kaže na omenjeni driver. Driver je treba inštalirati ročno: update driver in pokažeš na lokacijo kamor je tisti sp... razpakiral datoteke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj namestiti? Win XP ali Win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1695 (1447) | ...:TOMI:... |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8547 (7753) | Invictus |
» | Ne najde audio deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 3645 (2783) | niko_994 |
» | Notebook kupljen v italijiOddelek: Pomoč in nasveti | 2030 (1531) | Gutjerez |
» | UT na winXPOddelek: Igre | 1289 (1004) | Pisk |