Forum » Pomoč in nasveti » Izklop računalnika po zagnanem programu
Izklop računalnika po zagnanem programu
xene ::
Pozdravljeni,
imam težavo ki gre nekkao takole: ko zaženem kak "zahtevnejši" program npr. Googel earth ali na npr. FIFO, se mi izklopi zaslon ter računalnik preide v stanje ko ga ne morem niit več resetirat.
Zgodi se, da tudi ko sme samo na netu določen čas se zgodba ponovi...zanimivo, da se se izklopi če zaženem google earth in hkrati nisem povezan na net, ker v tem primeru ne začne loadat dol map in teh stvari...
mogoče je kaj z ramom narobe, sicer sem preb kratkim dokubil 1gb DDR in mi je 2 meseca čisto v redu delovalo...
hvala
imam težavo ki gre nekkao takole: ko zaženem kak "zahtevnejši" program npr. Googel earth ali na npr. FIFO, se mi izklopi zaslon ter računalnik preide v stanje ko ga ne morem niit več resetirat.
Zgodi se, da tudi ko sme samo na netu določen čas se zgodba ponovi...zanimivo, da se se izklopi če zaženem google earth in hkrati nisem povezan na net, ker v tem primeru ne začne loadat dol map in teh stvari...
mogoče je kaj z ramom narobe, sicer sem preb kratkim dokubil 1gb DDR in mi je 2 meseca čisto v redu delovalo...
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Earth Pro odslej brezplačenOddelek: Novice / Omrežja / internet | 12017 (8648) | [D]emon |
» | GPS slikeOddelek: Programska oprema | 2378 (2302) | RazzorX |
» | google earth!!Oddelek: Programska oprema | 2032 (1708) | fx |
» | Civilization IV problemOddelek: Igre | 1573 (1078) | destiny |
» | Google Earth (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19630 (10721) | mato |