Forum » Pomoč in nasveti » virus mi ne zazna
virus mi ne zazna
vir ::
kolega jamra da mu moj msn stalno ponuja neke linke na katerem so verjetno virusi.
Uporabljam Avira, CCleaner Free, SUPERantispyware, COMODO Internet security. Včeraj sem vse osvežil, prečistil in poskeniral pa mi ni našlo nobenega virusa.
Tu je slika MSNja od kolega, kjer mu je od mene ponudilo linke.
Naj omenim še to da se mi že nekaj dni dogaja da mi dostkrat medtem ko sem recimo na Netlogu, kar naenkrat odpre cca 20 Internet Explorer oken.
Uporabljam Avira, CCleaner Free, SUPERantispyware, COMODO Internet security. Včeraj sem vse osvežil, prečistil in poskeniral pa mi ni našlo nobenega virusa.
Tu je slika MSNja od kolega, kjer mu je od mene ponudilo linke.
Naj omenim še to da se mi že nekaj dni dogaja da mi dostkrat medtem ko sem recimo na Netlogu, kar naenkrat odpre cca 20 Internet Explorer oken.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z wireless povezavoOddelek: Omrežja in internet | 1806 (1622) | damjanj |
» | MSN pošilja neke viruse al kaj jaz vemOddelek: Informacijska varnost | 1628 (1208) | bluefish |
» | Antivirus 2009Oddelek: Programska oprema | 5456 (4131) | SkIDiver |
» | Po MSN-ju pošiljam linke do virusovOddelek: Pomoč in nasveti | 2307 (1646) | zee |
» | nedelovanje *msn.com* straniOddelek: Omrežja in internet | 1243 (1169) | Bakunin |