Forum » Pomoč in nasveti » virus Klez-E
virus Klez-E
TuXterrestrial ::
Imam en problem, ker neznam v dosu najti skrite sistemske datoteke, ki je okužena z virusom.
Kadar jo poskušam zbrisat v winsih mi javii, da jo uporabljajo winsi.
Prosim za pomoč NUJNO!!!!
Kadar jo poskušam zbrisat v winsih mi javii, da jo uporabljajo winsi.
Prosim za pomoč NUJNO!!!!
Matek ::
Če pa maš Klez,pa je najboljše da greš na Sophos.com in si dl-jaš orodje za odstranit.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
TuXterrestrial ::
1. del ne dela no files found (halo-> skrita datoteka)
2. Ne pomaga, ker na njihhovi strani prav to piše, da je potrebno ročno zbrisati
3 Ne pomaga, ker nisem konektan s to mašino.
PS Jaz imam eno mašino od sosede, ki je polhna virusov. Sam imam Linux in preko njega dostopam na net.
Imam Sophos..
2. Ne pomaga, ker na njihhovi strani prav to piše, da je potrebno ročno zbrisati
3 Ne pomaga, ker nisem konektan s to mašino.
PS Jaz imam eno mašino od sosede, ki je polhna virusov. Sam imam Linux in preko njega dostopam na net.
Imam Sophos..
l0wc4 ::
Na to masino instaliras Sophosa v varnem nacinu. Tam ga skonfiguriras, preisces masino za viruse in to je to. Cisto enostavno. Upam, da mas kako novejso verzijo Sophosa, recimo 3.56 ali 3.57.
ToniT ::
Če želiš datoteki v DOS-u odstraniti atribut skrtie datoteke, narediš to takole:
ATTRIB ime_dat -h
Za vsak slučaj je mogoče bolje dati naslednje:
ATTRIB *.* -r -s -h
(Pazi na presledke)
ATTRIB ime_dat -h
Za vsak slučaj je mogoče bolje dati naslednje:
ATTRIB *.* -r -s -h
(Pazi na presledke)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VX2 - neuničljiv TrojanecOddelek: Pomoč in nasveti | 2066 (1631) | kotocom |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5994 (5019) | BigFoot |
» | Problemi z čarunalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 989 (858) | AngelOfDeath |
» | premalo rama v win 98 seOddelek: Programska oprema | 1636 (1359) | b4d |
» | Recycle binOddelek: Pomoč in nasveti | 1588 (1424) | jos69 |