Forum » Pomoč in nasveti » Miška (težave)
Miška (težave)
kranjskijože ::
Miš mi je vseskozi delal brez problema. Pred nekaj tedni pa mi je začela štekati vse bolj in bolj. Danes mi šteka tako da z njo ni mogoče več normalno delati! Imam brezžično misko logitech mx 610.Na začetku sploh nisem imel naloženih driverjev pa je vse delalo normalno ko pa sem jih pred 2 tednoma naložil ni nič boljše!
Imam Windows Vista Home Premium ! (mogoče je kak update povozil kakšne nastavitve)??? Prosim za nasvete!
Imam Windows Vista Home Premium ! (mogoče je kak update povozil kakšne nastavitve)??? Prosim za nasvete!
- spremenil: kranjskijože ()
kranjskijože ::
Ne Ne mi s takimi .... k bom znoru Dej sej nism star 123let da se nebi nč spoznau sm menju že 123 različnih baterij povnih pa nč!
333333 ::
Probaj miško pol še drugje ali drugo miško na tvojem pcju vsaj tolk da vidiš če je fora v kišti al v miški in če je v miški reklamiraš zadevo.
Spiritual
333333 ::
Pol bootas v safe mode pa probas misko tam. Če dela ok je Verjetno je kriva kaka zadevca ki si jo namestil preden so se težave začele.
Spiritual
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming miškaOddelek: Kaj kupiti | 3263 (2677) | BorutK-73 |
» | Nakup miškeOddelek: Kaj kupiti | 2674 (2265) | NemMy |
» | Miška in polnilne baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 3515 (2760) | Brane22 |
» | OPTIČNA brezžična miška , kako hudiča izklopit čez noč ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3332 (3114) | Scorpia |
» | Zamenjava Led diode v mišaku (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5066 (3973) | profii |