Forum » Mobilne tehnologije » Asus p750
Asus p750
bluesman ::
Lep pozdrav,
malo me mika nov tel/pda/gps/mp3 naprava. Torej vse v enem. Imel sem Omnio 16gb, jo zgubil in zdaj me mika nekaj novega. (čeprav sem si rekel, da od zdaj naprej tel za 1€ prek ponudnika). Baje se jo da dobit nazaj prek IMEI številke pa nisem najbolj prepričan. V glavnem zanima me, če ima kdo omenjen telefon ali pa katerega od ASUS-a in kako se obnesejo. Imeti pa mora vgrajen GPS.
Hvala
malo me mika nov tel/pda/gps/mp3 naprava. Torej vse v enem. Imel sem Omnio 16gb, jo zgubil in zdaj me mika nekaj novega. (čeprav sem si rekel, da od zdaj naprej tel za 1€ prek ponudnika). Baje se jo da dobit nazaj prek IMEI številke pa nisem najbolj prepričan. V glavnem zanima me, če ima kdo omenjen telefon ali pa katerega od ASUS-a in kako se obnesejo. Imeti pa mora vgrajen GPS.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22167 (19522) | Tilen |
» | Proizvodnja novega iPhona 4 stane 188 dolarjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23009 (20253) | techfreak :) |
» | Kateri telefon nabavit (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9697 (6298) | globoko grlo |
» | Kater mobitel?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3346 (2495) | tey007 |
» | Mobilec z 1Ghz processorjemOddelek: Mobilne tehnologije | 1460 (1099) | -Kredn- |