Forum » Pomoč in nasveti » izbris mape windows.old
izbris mape windows.old
ijim ::
na novo sem inštaliral visto brez fromatiranja in mi je vse datoteke od stare verzije dalo v mapo windows.old, ki ji želim izbrisat ker je ne rabim več.šlo je izbrisat vse datoteke v tej mapi samo mapo pa ne.mogoče če kdo pozna kaki ms dos ukaz, da z tem hitro opravim:) pravice za dostop mape sme že tud spreminjal.
hvala za odogovore!
lp
hvala za odogovore!
lp
ne deluje.pa še en problem mam windows boot maneger pa dve visti.nikakor pa ne gre da bi se iz cd-ja zagnal pa sme nastavo v biosu.ma kdo kako idejo?
solatko ::
Nekje si prekinil instalacijo. S kakšnim cd-jem za popravljanje zbriši celo particijo in na novo naloži.
če ne gre nikakor zagnat viste iz cd-ja.sem poskušal že z usb ključem xp-je gor dat pa nič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ijim ()
ok sem na novo dol visto da d pogon.če mi lahko prosim samo kdo pove kako naj formatiram c pogon, napiše mi da nimam teh pravic čepravv sem prijavlen kot aministrator z CD pa že kot je bilo povedano ne morem.hvala
solatko ::
Vzameš trial verzijo acronis disk director suite, si narediš boot disk in izbereš disk director, pobrišeš particijo C in potem normalno instaliraš. Še prej poglej lastnosti diska, če si nisi slučajno ukinil pravice administratorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows clean install (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7906 (6750) | BorutK-73 |
» | 1152: error exctracting to the temporary locationOddelek: Pomoč in nasveti | 2907 (2584) | JOKER |
» | Kako zagnati instalirane programe v Windows.Old direktoriju?Oddelek: Operacijski sistemi | 1304 (1147) | mihl |
» | Hp - Windows 7 obnovitveni diskOddelek: Programska oprema | 2886 (2609) | Cold1 |
» | Windows 7 Service Pack 1 še letos? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16968 (14887) | noraguta |