Forum » Kaj kupiti » Nomad GPS - izkušnje?
Nomad GPS - izkušnje?
DOGGODD ::
A ima morda kdo izkušnje z GPS napravami _Nomad? Tule sem našu http://pc.enakupi.com/GPS-navigacija-NO... eno zelo ugodno, za 140 EUR. Na kaj moram biti pozoren pri nakupu? Pokritost mi je zelo pomembna in tu piše, da je 100%.
JoskoMacher ::
Pri iskanju Hacquetove 17 v Lj. me je vodil po čudnih ovinkih.
Mogoče sem sam kaj falil! Mesnik je tako intuitiven, da navodil nisem gledal
Sicer pa dober nakup za ta denar. Pogrešam kak software za vnos POI točk.
Naj še kdo pove svoje izkušnje.
Mogoče sem sam kaj falil! Mesnik je tako intuitiven, da navodil nisem gledal
JoskoMacher ::
Moj 430 BT je pri iskanju hišne številke v Lj. delal nepotrebne ovinke.
Mogoče sem sam kaj falil! Vmesnik je intuitiven, navodil nisem gledal
OldSkul ::
na alter.si forumu je dosti negativnih izkušenj, predvsem vse izkušnje peljejo v smer nekakovosti. Zadeva ja pač sestavljena s poceni deli iz kitajske in imamo rezultat. En je hotu nahitr zaslužit, zdej pa dobiva naprave nazaj in se je zajebal.
Imam sam izkušnje s takimi "poceni" in privlačnimi napravami. Zdaj imam Navigon napravo in je čist nekaj druzga. Se splača dat mallo več denarja in je ziher.
Imam sam izkušnje s takimi "poceni" in privlačnimi napravami. Zdaj imam Navigon napravo in je čist nekaj druzga. Se splača dat mallo več denarja in je ziher.
Radovan ::
Stara tema novi podatki:
Brez predhodnih informacij sem kupil Nomad 431-BT. V začetku me je zaskrbelo, ker nisem bil zadovoljen z navodili, zato sem si pomagal s servisom po telefonu. Kupil sem ga namesto Garmina705. Dela več kot per ur samo z baterijom zato ga dam v žep ko se s kolesom podam na pot. Napolnjena baterija, pri ugasnjenem aparatu dolgo ostane napolnjena. Cele dobe nisem še utegnil preveriti. Doma lahko pogledam prevoženo pot kot graf hitrosti, višin, zemljevid. Tudi za pešačenje nudi isto. V avtu ima celo Bootooth povezavo z mobilnikom za prosto telofoniranje. Zmore različna planiranja, od vrste cest, trajektov do opozoril na prekoračitve hitrosti, na radarje, znamenitosti, ki jim lahko dodate svoje. Glasovno vodenje je možno v različnih jezikih, nastavitev osvetlitve, glasnosti, nočni-dnevni način in verjetno še marsikaj kar nisem opazil. Zdaj je možno tudi downloadad zgradbe večjih mest v različnih državah v 3D tehniki, slovenska smučišča. Slaba stran: najnovejših cest ni na zemljevidu, zato pa pot lahko snemate z njim in jo shranite. Podoben problem je pri vseh podobnih aparatih. Hči ima drugo, dražjo znamko aparata, z manj funkcij in včasih se ji zacikla. Mojega uporabljam leto dni, morda že kaj več.
Brez predhodnih informacij sem kupil Nomad 431-BT. V začetku me je zaskrbelo, ker nisem bil zadovoljen z navodili, zato sem si pomagal s servisom po telefonu. Kupil sem ga namesto Garmina705. Dela več kot per ur samo z baterijom zato ga dam v žep ko se s kolesom podam na pot. Napolnjena baterija, pri ugasnjenem aparatu dolgo ostane napolnjena. Cele dobe nisem še utegnil preveriti. Doma lahko pogledam prevoženo pot kot graf hitrosti, višin, zemljevid. Tudi za pešačenje nudi isto. V avtu ima celo Bootooth povezavo z mobilnikom za prosto telofoniranje. Zmore različna planiranja, od vrste cest, trajektov do opozoril na prekoračitve hitrosti, na radarje, znamenitosti, ki jim lahko dodate svoje. Glasovno vodenje je možno v različnih jezikih, nastavitev osvetlitve, glasnosti, nočni-dnevni način in verjetno še marsikaj kar nisem opazil. Zdaj je možno tudi downloadad zgradbe večjih mest v različnih državah v 3D tehniki, slovenska smučišča. Slaba stran: najnovejših cest ni na zemljevidu, zato pa pot lahko snemate z njim in jo shranite. Podoben problem je pri vseh podobnih aparatih. Hči ima drugo, dražjo znamko aparata, z manj funkcij in včasih se ji zacikla. Mojega uporabljam leto dni, morda že kaj več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS Navigacija - katero izbrat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6853 (4315) | Frenckie |
» | Ideja za mobilno aplikacijo: SuperRadar (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10781 (8481) | PaX_MaN |
» | Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20144 (10990) | madmitch |
» | Kupujem navigacijo...Oddelek: Kaj kupiti | 4890 (4219) | KuhaR |