Forum » Zvok in slika » HD video
HD video
nikola tesla ::
Mam en video za gledat in ne gre.grafa je 8800gts komp x2 3600+ 2gb rama k lite kodek gor in ne špila kje je problem
korelem ::
Hehehe, dude, come on... Malce več informacij pa boš že moral podat, da ti lahko pomagamo...
To je isto, kot če bi jaz rekel: mam avto, BMW, 110 Kw, 150 PS, mam najnovejši software/firmware, pa noče štartat, zdaj pa mi ti povej kaj je narobe?!?
To je isto, kot če bi jaz rekel: mam avto, BMW, 110 Kw, 150 PS, mam najnovejši software/firmware, pa noče štartat, zdaj pa mi ti povej kaj je narobe?!?
ravsek ::
Se za misko povej katero imas... No, resno, v katerem programu hoces odpreti, kaksna datoteka tocno je to (mkv mogoce?). Ce je .mkv, potem rabis samo matrosko (http://haali.cs.msu.ru/mkv/MatroskaSpli... in po moznosti Media Player Classic (najboljsi za HD imo). Te klite packi in ostali cedec packi so eno navadno sranje.
Opkow ::
V kaksnem formatu je video?
Drugace si instaliraj VLC player. Ce ga ne zalaufa, je video po vsej verjetnosti defekten.
Drugace si instaliraj VLC player. Ce ga ne zalaufa, je video po vsej verjetnosti defekten.
kixs ::
Se za misko povej katero imas... No, resno, v katerem programu hoces odpreti, kaksna datoteka tocno je to (mkv mogoce?). Ce je .mkv, potem rabis samo matrosko (http://haali.cs.msu.ru/mkv/MatroskaSpli... in po moznosti Media Player Classic (najboljsi za HD imo). Te klite packi in ostali cedec packi so eno navadno sranje.
Govor za sebe
nikola tesla ::
to pišem zato ker ma punca prenosnik hp 6720s z integrirano intel grafiko in ji z istimi inštaliranimi programi use poganja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predvajanje HD filmov z končnico .mkvOddelek: Pomoč in nasveti | 6810 (5619) | HudPes |
⊘ | HD filmi - zatikanjeOddelek: Zvok in slika | 1389 (1192) | podtalje |
» | Tezave z VLC Meda PlayerOddelek: Zvok in slika | 2241 (2060) | jan01 |
» | Težave z gledanjem filmov vseh formatovOddelek: Zvok in slika | 2137 (1977) | zee |
» | Strojno pospeševanje dekodiranja H.264 vsebin na GeforcihOddelek: Novice / Grafične kartice | 4742 (3571) | Senitel |