» »

BIOS problem...

BIOS problem...

Ales47 ::

Ze od vceraj se mi zmes pojavi bluescreen... pise pa: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage... The BIOS in this system is not fully ACPI compliant - please contact your vendor or visit ......if u are unable to obtain an updated bios or the latest bios suplied by u vendor is not acpi compliant, u can turn off acpi mpde during text mode setup. to do this press f7 key wehn u are prompted to was pressed it will silently disableacpi and allow u to continue your installation...

To mi pise pa nevem kaj naj naredim, v safe modu mi ne gre not , v last know al kak se ze rece tud ne, vsakic se mi pokaze ta bluescreen.

hvala

Ales47 ::

tezava odpravljena ;P nek problem bil z rami ker sem pC ni dokoncno izkljucil pa sem jih ven vzel...zdaj pa pol vse izkljucil iz pcja tako da ni mel stika z elektriko in vkljucil znova rame in deluje zdaj vse vredu... ampak nek problem se imam... od vceraj se mi pojavlja nek rumen simbol pa klicaj pri tej vrstici poleg ure in pise da neka datoteka poskodovana und nebrebarljiva . ( browseui.dll v mapi system32) kaj naj naredim?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
6741 (603) Han
»

Problem pri polnjenju prenosnika

61524 (1357) gregor_m
»

Problem instalacije XP - SATA disk

162385 (1391) Duhec
»

Ni zvoka

101942 (1874) skovac13
»

Nov članek: "All your firmware are belong to us" (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
13816678 (13518) arrigo

Več podobnih tem