Forum » Pomoč in nasveti » Problem s tiskalnikom
Problem s tiskalnikom
kapNemo ::
Pred kratkim sem si nabavil laserski črno-beli tiskalnik HP LaserJet P1005. Kupil sem ga preko mimovrste.com.
Natisnil sem cca. 90-100 strani, pa mi je na sprintanih listih začel puščati 2 vzporedna risa, ki sta od roba A4 lista oddaljena približno 6 cm (če A4 postaviš navpično). Zagotovo ga bom v prihodnjem tednu reklamiral, vendar me zanima, ali si lahko prihranim čas (popravilo lahko traja do 45 dni) s kakšnim enostavnim manjšim posegom.
Lp, kapNemo
Natisnil sem cca. 90-100 strani, pa mi je na sprintanih listih začel puščati 2 vzporedna risa, ki sta od roba A4 lista oddaljena približno 6 cm (če A4 postaviš navpično). Zagotovo ga bom v prihodnjem tednu reklamiral, vendar me zanima, ali si lahko prihranim čas (popravilo lahko traja do 45 dni) s kakšnim enostavnim manjšim posegom.
Lp, kapNemo
Blinder ::
70% okvar tiskalnikov povzrocijo uporabniki, ko se usedejo gor pa sprintajo svojo rit
Za 22% okvar je kriv mcLaren,ker je prevec kopiral
Za 22% okvar je kriv mcLaren,ker je prevec kopiral
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Multifunkcijska naprava v manjši pisarniOddelek: Kaj kupiti | 5364 (1729) | Klemenn |
» | Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8566 (3319) | noraguta |
» | POS TiskalnikOddelek: Loža | 1255 (1064) | K0K0 |
» | A3 barvni laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 1822 (1732) | opeter |
» | Tiskanje ...Oddelek: Programska oprema | 1292 (1242) | bosmla |