Forum » Loža » POS Tiskalnik
POS Tiskalnik
cortez ::
Zanima me, kje bi se dalo kupit rabljene POS tiskalnike in kakšne so cene za le-te ?
Hvala za info.
Hvala za info.
Poldi112 ::
Molek servis je edini, za katerega vem.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Good Guy ::
Zanima me, kje bi se dalo kupit rabljene POS tiskalnike in kakšne so cene za le-te ?
Hvala za info.
Molek na vrhniki.
Cene so ponavad okol 90€
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
[D]emon ::
POS tiskalniki, tudi rabljeni, so relativno dragi. Vcasih se kaksen ugoden najde tudi na bolhi. Smem biti malce firbca pa povprasati za kaj rabis ?
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Ze res, ampak razen ce na veliko izdajas racune ...
harvey ::
Bolha.com nekaj jih je.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harvey ()
cortez ::
Ali lahko izdajaš račune na A4 formatu tudi za fizične osebe ?
Zanima me, kakšne bodo po novem letu spremembe pri izdajanju računov (neki je blo govora, da blokcev ne boš smel rabit, razen v omejenih količinah, za omejene panoge, pa še ti blokci bodo morali biti pred uporabo ožigosani od dursa) ?
Zanima me, kakšne bodo po novem letu spremembe pri izdajanju računov (neki je blo govora, da blokcev ne boš smel rabit, razen v omejenih količinah, za omejene panoge, pa še ti blokci bodo morali biti pred uporabo ožigosani od dursa) ?
@cortez: Ze pri kar nekaj placih se mi je v zadnjem casu zgodilo, da sem racun dobil sprintan na A4 list. Vovko, recimo, v centru LJ. Pa ene par fotokopirnic.
Paragonski bloki so pa tako ali tako fail, ker jih 99% folka ne izpolnjuje pravilno.
Paragonski bloki so pa tako ali tako fail, ker jih 99% folka ne izpolnjuje pravilno.
K0K0 ::
Ali lahko izdajaš račune na A4 formatu tudi za fizične osebe ?
Zakaj pa ne ? Važno je da so na računu vsi podatki in da program ne dopušča brisanja računov brez sledljivosti.
Če imaš veliko računov (5000+) je Pos dolgoročno cenejši. Pa tud hitreje daš stranki račun. A4 list moraš vsakič zložit, tiskalnik rabi par sekund da začne printat...
Z paragonskimi blokci so itak tolk goljufal, da je skrajni čas da se zadeve uredijo. Folk je mel enostavno 2 blokca. Enga za velike in enega za majhne račune. Pri davčnem obračunu pa je seveda prikazal samo tamale.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezplačna/poceni davčna blagajna za androidOddelek: Programska oprema | 7263 (5644) | d4vid |
» | Brezplačni računovodski programOddelek: Programska oprema | 12585 (8316) | Mare2 |
» | Android POS programOddelek: Programska oprema | 2085 (1268) | d4vid |
» | Blagajniški programi - ocene in priporočilaOddelek: Programska oprema | 3799 (2861) | LuminaPOS |
» | Kater program za blagajno? Priporočite!Oddelek: Programska oprema | 8651 (4855) | simonn84 |