Forum » Kaj kupiti » Kje bi lahko kupil tele stvari ??
Kje bi lahko kupil tele stvari ??
xx_gamer_xx ::
Rad bi spletno stran oz. podjetje preko katere bi naročil tole:
Ohišje
Napajalnik
Matična
Procesor
Grafična, ne vem kje jo bi lahko dobil v Sloveniji.
Je pa tale: Hightech ATI HD4850 IceQ4 1GB 256-bit GDDR3
Link do NJE
Rami
Trdi diski: ne vem, rabim stran do tegale: Western Digital Caviar Black WD5001AALS 500GB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Optična enota: rabim stran do tele: SAMSUNG Black 22X DVD+R 22X DVD-R 16X DVD-ROM 2MB Cache SATA 22X DVD±R DVD Burner with LightScribe
Prosim vas, da so strani v Evrop in da so cene normalne.
Hvala za razumevanje in pomoč.
Lp.
Ohišje
Napajalnik
Matična
Procesor
Grafična, ne vem kje jo bi lahko dobil v Sloveniji.
Je pa tale: Hightech ATI HD4850 IceQ4 1GB 256-bit GDDR3
Link do NJE
Rami
Trdi diski: ne vem, rabim stran do tegale: Western Digital Caviar Black WD5001AALS 500GB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Optična enota: rabim stran do tele: SAMSUNG Black 22X DVD+R 22X DVD-R 16X DVD-ROM 2MB Cache SATA 22X DVD±R DVD Burner with LightScribe
Prosim vas, da so strani v Evrop in da so cene normalne.
Hvala za razumevanje in pomoč.
Lp.
BuBBle.D ::
In v čem je problem, če vse razen grafične, kupiš pri elektroniki? V tujini te bo z poštnino vred koštalo nekje enako oz. boš mogoče kakih 5-10€ prišparal. Drugače pa malo sam pobrskaj po Geizhals-u, za EU trgovine.
Grafična pa je najverjetneje His in ne Hightech (prvič čujem): KLIK
Grafična pa je najverjetneje His in ne Hightech (prvič čujem): KLIK
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BuBBle.D ()
najlepša hvala, problem je da bi mogoče drugje dobil ceneje ^^, pa supr bi blo če bi bla stran u angleščini k mi nemščina ne gre od rok :)
hvala še enkrat.
P.S. grafična je res HIS, vendar ne bi vedel zakaj na newegg.com pise hightech ^^.
hvala še enkrat.
P.S. grafična je res HIS, vendar ne bi vedel zakaj na newegg.com pise hightech ^^.
kuko pa tole naročim ? sm jo dau u babel fish pa google translator, pa mi prevede, sam še vedno ne znam naročit lol -.-
tole je stran od najcenejšga prodajalca: http://www.bestseller-computer.de/?ID=2...
sam jst kle nc ne razumm, kuko kej naročit zdej ?
tole je stran od najcenejšga prodajalca: http://www.bestseller-computer.de/?ID=2...
sam jst kle nc ne razumm, kuko kej naročit zdej ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xx_gamer_xx ()
mtosev ::
clovek ce ne ves jezika NE od tam kupovat
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
sej zato rabm ksno stran k je u angleščini oz. slovenščini pa je v nemčiji, austriji, ipd.
Opkow ::
Preko bablefisha ali googla si komot prevedes v anglescino. Prevede dovolj dobro, da nimas problemov...
Jaz si narocam iz www.hoh.de, zaenkrat je se vse prislo k meni, pa razen par osnovnih besed, ne razumem nic nemscine.
Jaz si narocam iz www.hoh.de, zaenkrat je se vse prislo k meni, pa razen par osnovnih besed, ne razumem nic nemscine.
www.hoh.de mi noče prevesti v google translate, niti v babel fishu.
"With for the side is an error opens arisen, please tries you it again, or turns you to our support.
The following causes are conceivable:
- The article was removed from our shop
- The called side contains an error "
nekako mi jo je popačeno prevedlo po več kot 40 poskusih, vendar ni moje grafične kartice :S
vseeno hvala za stran :)
"With for the side is an error opens arisen, please tries you it again, or turns you to our support.
The following causes are conceivable:
- The article was removed from our shop
- The called side contains an error "
nekako mi jo je popačeno prevedlo po več kot 40 poskusih, vendar ni moje grafične kartice :S
vseeno hvala za stran :)
Zgodovina sprememb…
Gregor P ::
Na K&M Elektronik sem jo tudi našel za skoraj 200 evrov. Ta trgovina zagotovo pošilja v Slovenijo, poštnina pa običajno znese 20 evrov. Rok dostave je, če jo imajo na zalogi, običajno 3 dni (ko sem sam kupoval tam blago, ki je bilo na zalogi, je res trajalo 3 dni, da je pošiljka prispela v Slovenijo).
P.S.: saj postopek naročanja je ponavadi povsod podoben; sam sem večkrat kaj kupil, čeprav nisem znal jezika, in se se orientiral le po logiki strani (dandanes je še toliko lažje z vsemi temi spletnimi orodji za prevajanje)
P.S.: saj postopek naročanja je ponavadi povsod podoben; sam sem večkrat kaj kupil, čeprav nisem znal jezika, in se se orientiral le po logiki strani (dandanes je še toliko lažje z vsemi temi spletnimi orodji za prevajanje)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
BuBBle.D ::
Da K&M Elektronik ti tudi sam priporočam. Kupoval pri njih 2x, vedno plačal z paypalom; v glavnem super trgovina.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
a mugoce kdo pozna ksno fermo, k bi zame naročila graficno iz tujine, jst jim placam pol ob dogovoru drugo polovico + postnino pa ob prevzemu? k jst se na teh nemskih straneh ne znajdm, pa se s paypalom nemorm narocat, vedno ko sm sarocu sm placu ob prevzemu, kle pa nism nubenih opcij najdu.
ali mogoce kdo pozna ksno stacuno v celovcu, gradcu ali beljaku, ki je dobro zalozena z reč. komponentami in bi lahko dubil mojo grafično in ostale stvari, ker bi se tja zapelu z avtom..
hvala
lp.
....
......?
ali mogoce kdo pozna ksno stacuno v celovcu, gradcu ali beljaku, ki je dobro zalozena z reč. komponentami in bi lahko dubil mojo grafično in ostale stvari, ker bi se tja zapelu z avtom..
hvala
lp.
....
......?
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Home PC 500€Oddelek: Kaj kupiti | 768 (650) | Unknown_001 |
» | Dobre trgovine v Avstriji in NemčijOddelek: Kaj kupiti | 2174 (1837) | Vaseer |
» | SSD iz tujineOddelek: Strojna oprema | 2320 (1715) | Steinkauz |
» | tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15403 (9867) | lambda |
» | Trgovina v EU?Oddelek: Kaj kupiti | 1195 (1005) | Gaber |