Forum » Kaj kupiti » zamenjava poslanega artikla
zamenjava poslanega artikla
NoDrugs ::
no jaz sem v ponedeljek pri enaa naročil hladilnik za procesor akasa ak-965. Takrat je kazalo na dobavni rok 5 dni potem pa v torek zjutraj prejmem sms da je bil paket dostavljen dostavni službi. Danes paket dobim in odprem škatlo.
Malo mi je bilo sumljivo da je na sliki moder hladilnik.
Gledam po škatli in čisto na drobno pri specifikacijah najdem da je to model ak-965BL. Najprej si nism mislil, da je kakšna razlika med njima ( 965BL je cca 2 eur dražji)razen da BL pomeni blue led kar ima hladilnik ki sem ga dobil.
Grem za vsak slučaj preverit na net in vidim,da je razlika med njima v št. obratu in v prepustnosti zraka.
Odločil sem se, paket pošljem nazaj in čakam na ''pravega''.
Odprl sm le paket v kateri je škatla. Račun je pri meni in škatla z hladilnikom je v foliji.
Kaj moram zdaj narediti? Lahko na enaa pošljem mail, da želim zamenjati za kar sem naročil? Sem v tem primeru jaz dolžan plačati poštnino do njih?
Nikakor nisem jezen na enaa, se zgodi ...
zdaj kaj bo z reklamacijo bom pa videl. Upam na dobro
Če slučajno hladilnik ak-965BL v praksi ni slabši od ak-965 ne mislim menjati ampak mislim, da je razlika opazna.
Prosim vas lepo, za pomoč.
Lp Tilen
Malo mi je bilo sumljivo da je na sliki moder hladilnik.
Gledam po škatli in čisto na drobno pri specifikacijah najdem da je to model ak-965BL. Najprej si nism mislil, da je kakšna razlika med njima ( 965BL je cca 2 eur dražji)razen da BL pomeni blue led kar ima hladilnik ki sem ga dobil.
Grem za vsak slučaj preverit na net in vidim,da je razlika med njima v št. obratu in v prepustnosti zraka.
Odločil sem se, paket pošljem nazaj in čakam na ''pravega''.
Odprl sm le paket v kateri je škatla. Račun je pri meni in škatla z hladilnikom je v foliji.
Kaj moram zdaj narediti? Lahko na enaa pošljem mail, da želim zamenjati za kar sem naročil? Sem v tem primeru jaz dolžan plačati poštnino do njih?
Nikakor nisem jezen na enaa, se zgodi ...
zdaj kaj bo z reklamacijo bom pa videl. Upam na dobro
Če slučajno hladilnik ak-965BL v praksi ni slabši od ak-965 ne mislim menjati ampak mislim, da je razlika opazna.
Prosim vas lepo, za pomoč.
Lp Tilen
- spremenilo: NoDrugs ()
bluefish ::
Vsekakor najprej pokliči. So ti pa stvar dolžni zamenjati. Itak pa pri naročilih preko interneta lahko v 15 dneh od prejema odstopiš od pogodbe in izdelek vrneš.
Žal pa ne vem, kako je s plačilom poštnine. Skratka, pokliči jih in opiši problem.
Žal pa ne vem, kako je s plačilom poštnine. Skratka, pokliči jih in opiši problem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem novo plato, procesor in ram. kaj priporocateOddelek: Kaj kupiti | 1681 (1345) | aco111 |
» | Kater hladilnik za e7200??Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1487 (1241) | jinzo |
» | Kateri procesor??Oddelek: Kaj kupiti | 1191 (939) | AapocalypseE |
» | MAX temperatura E8200? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4335 (3656) | Volta |
» | Hladilnik za e6400?Oddelek: Kaj kupiti | 2706 (2077) | AapocalypseE |