» »

kupovanje prek ebaya

kupovanje prek ebaya

Alessio983 ::

hay

Torej rad bi naročil kalkulator texas TI-89 prek ebaya , ker so tu v SLo nori kar se cen tiče , tega kalkulatorja. Pa me zanima kakšen je rizik glede tega , da nebi plačal in ostal praznih rok.

LP

Steinkauz ::

Če je power seller in ima 99% zanesljivost nimaš kej falit :)
Še posebej če plačaš prek paypala...

5er--> ::

+1

OZZY ::

Najbolj je prebrati negativne komentarje-pač kaj je bilo narobe. Tud nevtralni komentarji dost povejo.Samo ponavadi se pri prodaji čez mejo firme bolj potrudijo in ni nekih problemov.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OZZY ()

#000000 ::

Naroču sem neko zadevo za 10 evrov zdej ko gledam paypal račun mi piše tole
Na paypal računu mi kaže tole

Čeprav sem kartico enkrat že verificiral mi še vedno teži da je nisem, ko klikme naj jo potrdi mi zahteva 4 mestno paypal kodo za kero nimam pojma kje če sploh jo imam-dobim, dočim številka kartice je že vpisana v sami formi.

Kakše nasvet bi prav prišel.

StratOS ::

Hja, moreš ga verificirat.
Ko boš dobil račun (torej izpisek) za kartico vnesi podatke, kot ti narekuje ...
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

Zgodovina sprememb…

• spremenila: StratOS ()

#000000 ::

Aja ta izpisek imam že nekaj časa, a se koda slučajno skriva v zapisu na izpisku ki gre nekako takole

VE**** 9999PAYPAL--EXPUSE XXXXXXX XXXXXX (iksi in zvezdice predstavljajo številke)

edit: Jap sem probal, in pravi da je to stara koda in naj vpišem novo, nč zjutri poklicat banko ni druge.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Carlito6 ::

Jst imam z ebay-em res lepe izkušnje razno 1x. Baje je z angleži največji problem - plačal sem in čakal, da mi kaj odgovorijo al karkol, pa nič. Pišem sellerju kaj se dogaja pa mi pravi, da se je plačilo zgubilo nekje na "žici". Od takrat naprej ne kupujem več preko britanskega. Z ostalimi pa zaenkrat nisem imel nobenih problemov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Carlito6 ()

karafeka ::

Angleži bolj kot ne prakticirajo paypal. Preko banke ne sprejemajo nakazil (so baje preveiliki stroški).Pri paypalu pa imaš zaščito. Drugače je pri nemcih, pri katerih lahko kamot nakažeš preko banke.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3804773657 (597) Legon
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817137736 (17700) igi82m
»

Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7615402 (9532) dales
»

paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14418269 (9473) amacar
»

Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )