Forum » Omrežja in internet » Mobitelov instant internet
Mobitelov instant internet
nytro ::
Zdravo!
Pri programih Emule in Microtorrent imam težave s porti, zato je hitrost prenosa podatkov minimalna oz. je praktično ni. Zanima me, če je možno to zadevo optimizirat!? Ali so ti porti pri Mobitelu pač zaprti in se stvar tu konča?
Hvala za pomoč!
Jure
Pri programih Emule in Microtorrent imam težave s porti, zato je hitrost prenosa podatkov minimalna oz. je praktično ni. Zanima me, če je možno to zadevo optimizirat!? Ali so ti porti pri Mobitelu pač zaprti in se stvar tu konča?
Hvala za pomoč!
Jure
- spremenilo: nytro ()
T-h-o-r ::
nevem, jaz nisem rabil ničesar nastavljati, pa mi utorrent dela super
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
nytro ::
Hmmmmmm. Firewall tud ni problem, ker sem vse že pregledal, ampak mi je enostavno zmanjkalo idej kaj bi lahk blo narobe!
Ted ::
Na private trackerjih bo problem z utorrentom, na emule pa kar pozabi. Kolikor vem klasično odpiranje portov ni možno.
Mah...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ted ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Pirate Bay se vrača kot Feniks (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 24004 (18429) | antonija |
» | BitTorrent nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 2505 (1973) | gwertix |
» | T2 mobilni internet in portiOddelek: Omrežja in internet | 4195 (3768) | nejc85 |
» | Optika 20/20Oddelek: Omrežja in internet | 3595 (3357) | tilenn |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15679 (12809) | simnov |