Forum » Kaj kupiti » Toshiba zunanji disk
Toshiba zunanji disk
HyperGL ::
pozdrav,
točneje si ogledujem tega:
LINK
priklopljen bo na router Asus WL500W za Ftp/Torrent/Arhiv/Mrežni disk v skupni rabi
zanima me ali je zadeva kolikor toliko hitra (povezava predvsem - vem da piše USB2.0 ampak to mi ne pomeni nič, sem že večkrat videl zadeve ki so delale polžje počasi pa so bile USB 2.0), hladna, tiha,... no v glavnem ali ga kdo ima? kritike?
moram pa nekaj kupiti v big bangu do konca leta s tistimi nalepkami za popust...
PS: lahko kdo priporoča tudi kakšno drugo varjanto ampak mora biti najmanj 640GB (v skrajnem primeru 500) in v dokaj ličnem ohišju (ne WD bukev).
hvala LP
točneje si ogledujem tega:
LINK
priklopljen bo na router Asus WL500W za Ftp/Torrent/Arhiv/Mrežni disk v skupni rabi
zanima me ali je zadeva kolikor toliko hitra (povezava predvsem - vem da piše USB2.0 ampak to mi ne pomeni nič, sem že večkrat videl zadeve ki so delale polžje počasi pa so bile USB 2.0), hladna, tiha,... no v glavnem ali ga kdo ima? kritike?
moram pa nekaj kupiti v big bangu do konca leta s tistimi nalepkami za popust...
PS: lahko kdo priporoča tudi kakšno drugo varjanto ampak mora biti najmanj 640GB (v skrajnem primeru 500) in v dokaj ličnem ohišju (ne WD bukev).
hvala LP
KTr1sk ::
Jaz sem si kupil tega http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac... , pa na enem racunalniku ga ne prepozna..je mozno da ce je na priklop usb 2.0 da ne dela na 1.1 usb?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splača kupit USB ključ 128 GB za 30 €?Oddelek: Strojna oprema | 6163 (4099) | stb |
» | prenosni disk WD 500 GigaOddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (2159) | StratOS |
» | Zunanji trdi disk 300gbOddelek: Kaj kupiti | 3379 (2395) | mmaestro |
» | kabel za disk oz. dvd..!!kje kupitiOddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1015) | 2004 |
» | Katero zunanje ohišje za disk 3.5"Oddelek: Kaj kupiti | 2476 (1873) | Realman |