Forum » Hlajenje in modifikacije » Menjava ohišja, pumpe in radiatorja
Menjava ohišja, pumpe in radiatorja
The B ::
Pozdravljeni!
Odločil sem se da je čas za menjavo omenjenih komponent. Precej časa je minilo med zadnjimi podobnimi nakupi in zato rabim nasvet. Ogledal sem si:
Magicool Xtreme III
ali
Magicool Pro III
pa
Laing 12V DDC-1T
ali
Laing D5 12V 1/2"ID
k prvi pumpi bi dal še EK-DDC X-TOP ali je kakšen drugi boljši?
ohišje pa bi bilo:
Gigabyte Triton GZ-XX1CA-SNB črne barve
Radiator sem mislil montirati zunaj ohišja na vrhu. Ne vem še kam oz če bi imel rezervoar. Trenutno imam dva t-člena.
Pa še trenuren setup:
DFI Lanparty ultra-d - voda na nb
Opteron 170 - pod vodo
GF 8800GT - full cover
Za vsa mnenja se v naprej zahvaljujem!
Odločil sem se da je čas za menjavo omenjenih komponent. Precej časa je minilo med zadnjimi podobnimi nakupi in zato rabim nasvet. Ogledal sem si:
Magicool Xtreme III
ali
Magicool Pro III
pa
Laing 12V DDC-1T
ali
Laing D5 12V 1/2"ID
k prvi pumpi bi dal še EK-DDC X-TOP ali je kakšen drugi boljši?
ohišje pa bi bilo:
Gigabyte Triton GZ-XX1CA-SNB črne barve
Radiator sem mislil montirati zunaj ohišja na vrhu. Ne vem še kam oz če bi imel rezervoar. Trenutno imam dva t-člena.
Pa še trenuren setup:
DFI Lanparty ultra-d - voda na nb
Opteron 170 - pod vodo
GF 8800GT - full cover
Za vsa mnenja se v naprej zahvaljujem!
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/
http://blaze.sopca.com/
PrimozR ::
Sam bi vzel prvo pumpo z drugim pokrovom (obstaja tudi mod v močnejšo verzijo), glede radiatorja je pa izbira tvoja. Xtreme (debelejše) verzije so za močnejše in glasnejše ventilatorje, a hladijo bolje. Za tišji setup pa vzameš PRO serijo, saj imaš lahko, d0h () tišje ventilatorje. Vsak triple ti bo pa verjetno popolnoma zadoščal. Navsezadnje, svojčas se ej gonilo grafično, procesor in matično na dual radiatorjih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vodno hlajenje povezava in druga pumpa?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2229 (1952) | maskoteq |
» | I7 920 in Mugen 2 ... high temp? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9469 (6474) | axee |
» | Vodno hlajenje v kompletu ali po komponentah?Oddelek: Kaj kupiti | 2075 (1295) | Mitja358 |
» | Pomoč pri Nakupu Vodnega HlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1980 (1602) | yeti |
» | Računalnik z vodnim hlajenjemOddelek: Kaj kupiti | 1899 (1714) | MeGreat |