Forum » Pomoč in nasveti » Katero ATX ohišje kupiti ??? prosim ce ima kdo predlog !
Katero ATX ohišje kupiti ??? prosim ce ima kdo predlog !
ZuPk0 ::
Lep pozdrav !
jaz pa kupujem ohišje ATX za PC ane...in me zanima ce mi lahko kdo priporoca kako ohišje za okoli 60€,aja notri imam pa E8500 pa 8800 GTX zato ce mi priporočate kaksnega ki ima 12cm ventilatorje...
hvala vam !
jaz pa kupujem ohišje ATX za PC ane...in me zanima ce mi lahko kdo priporoca kako ohišje za okoli 60€,aja notri imam pa E8500 pa 8800 GTX zato ce mi priporočate kaksnega ki ima 12cm ventilatorje...
hvala vam !
batista bomb ::
ineedspeed mislim da si ti odprl najmanj milijon tem, ne moreš vsega vprašat v eni temi
ZuPk0 ::
batista bomb in kako naj vprasam vse v 1 temi ce se ne spomnim vseh vprašanj v 1 dnevu ( a se da dodajati v prejsno temo) ???
ST-777 ::
Najbolje je kupiti ohišje brez ventilatorjev. Nato pa montiraš tiste ventilatorje, ki so zmogljivi in tihi, priporočam firmo Noctua.
Noctua NF-S12-800 ima 12cm ventilator, največjo glasnost 8 dB in garancijo kar 72 mesecev.
Noctua NF-S12-800 ima 12cm ventilator, največjo glasnost 8 dB in garancijo kar 72 mesecev.
ST-777 ::
Cena za ventilator Noctua NF-S12-800 je tukaj .... in ja, je drag, ker je eden od najbolj tihih na svetu, pa še zelo zmogljiv je, omogoča velik pretok zraka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tihi ventilator?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3733 (2767) | GUFY |
» | Kako utišati tole konfiguracijo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3131 (2194) | Steinkauz |
» | Silent CompOddelek: Kaj kupiti | 2708 (2046) | knap |
» | Best buy silent kompOddelek: Kaj kupiti | 1632 (1471) | bate |
» | Tih 120mm ventilatorOddelek: Kaj kupiti | 2306 (2044) | 3furious |