Forum » Pomoč in nasveti » fast track pred zagonom winXP!!
fast track pred zagonom winXP!!
sifu ::
imam en problem...kar naenkrat se mi je zgodilo da se mi pred zagonom okna za winXP...pojavi v dos-u nek FastTrack ki isce IDE diske.....rezultat pokaze da ne najde nobenega....da mi dve moznosti in sicer ce pritisnem ESC gre naprej...in dela normalno vse...druga moznost je da grem v ta program fasttrack...ampak tam ne morem nicesar nastaviti saj mi ob pritisku na katerokoli tipko resetira in postopek se ponovi...kaj bi bilo narobe?
a je kaksna nastavitev v BIOS-u al kaj drugega????
hvala za odgovore
a je kaksna nastavitev v BIOS-u al kaj drugega????
hvala za odgovore
bzagozen ::
Povej katero plato imaš. FastTrack je Promisev RAID krmilnik, ki ga pogosto srečaš na "boljših" platah.
www.alkoma.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika med WD800JB in WD800PB?Oddelek: Strojna oprema | 1264 (977) | bastadu |
» | Američani za FastTrack, Evropejci vsakega po malemOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 2681 (2681) | Area_51 |
» | Zgodba se nadaljujeOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 2469 (2469) | BaRtMaN |
» | Pomoč pri prestavitvi diska na RAID kontrolerOddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (1036) | schurda |
» | KaZaA mora prenehati z delovanjem!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2447 (2447) | AlienRex |