» »

installation ended prematurely because of an error? ...

installation ended prematurely because of an error? ...

2004 ::

ko instaliram nek program mi javlja sledeče

...installation ended prematurely because of an error? ...

mi lahko kdo pomaga?

LP
potrebujem pomoc

upam da se najde kakšna glavca ki me reši mojih težav...
potrebujem pomoc

jurre ::

eto, z enakim problemom se tud jaz ubadam! Pri meni gre za program ad-aware 2008. Imel sem 2007, ki se sploh ni hotela uninstalirat, ko sem zacel instaliral 2008 mi je stalno tezilo da je 2007 se vedno gor. Ko sem pobrisal v registru vse v zvezi z ad-aware in lavasoft, mi je zacelo 2008 instalirat, potem pa na koncu napise ta error in prekine vse skupaj... tako da se ne instalira nic!
Bral sem tudi po drugih forumih pa ima dosti ljudi podobne probleme, vendar nobene pametne oz. ucinkovite resitve... je imel se kdo podobne tezave?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jurre ()

jaz instaliram acad...

in kot praviš če imam že staro verzijo prej gor in hočem instalirat novo..je problem..če pa instaliram na računalnik na katerem ni instalirana nobena verzija potem gre. Tko da je za poskusit deinstalirat staro verzijo in instalirat novo..(kot praviš je tud tu pri tebi nastal problem )

Kako pa veš kaj pobrisat po registrih? jaz namreč uporabljam edino program cc cleaner .....vendar sem poskusil z njim pa ni nič bolje
potrebujem pomoc

jurre ::

jah, jaz sem mal na pamet iskal...sem sel v start/run/regedit, pa dal iskat besedi ad-ware in lavasoft pa brisal kljuce, s temi imeni, ki jih je naslo.
Na koncu sem moral zbrisati se pod neko mapo installer, kjer so bile neke cudne vrednosti in sem vmes razbral verzijo 7.0, za kar mi je verzija 2008 javljala da je gor se vedno - ko sem to zbrisal sem lahko zacel instalirat 2008, vendar zdaj pridem do tiste napake...
Ce zdaj preiscem cel register s tema dvema besedama mi ne najde nic...tako, da nimam vec kaj zbrisat?!
Prej mi je takoj javilo da je gor verzija 7.0 in da jo je treba odstranit, pa ce sem dal naj jo odstrani je kao nekaj delalo da odstranjuje potem pa spet napisalo da je gor verzija 7.0 in da jo je treba odstranit...in to lahko klikas v nedogled pa ne naredis nic.

p.s. ce bos brskal lahko naredis prej kopijo registra (kliknes v regedit file pa export).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
29340468 (15450) brainiac20
»

Ali je to vdor v moj PC?

Oddelek: Pomoč in nasveti
171878 (1139) Azrael
»

Msn messenger

Oddelek: Programska oprema
61232 (1072) TheJack
»

MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )