» »

Ne morem več inštalirat Adobe programov ???

Ne morem več inštalirat Adobe programov ???

Poglavarcek ::

Sformatiral sem disk in nato na novo naložil sistem (W2K) in ko sem hotel naložiti Adobe PhotoShop 6CE ali pa kakšen drug program od Adobe-ja ( Acrobat Reader, itd ) ga enostavno nisem mogel, ker mi ga noče inštalirat. Vpraša me samo za jezik namestitve in nato mi setup na hitro pride do 99% ter nato vrže ven! Poskusil sem tudi z verzijo PhotoShopa 5.5 pa je bilo isto!
Ali je imel kdo podoben problem? V čem je problem?
Hvala za pomoč!

8-O

McHusch ::

kaj mas to pirat pa presnete instalacije na disk?

mozno je, da instalacija ugotovi, da je bila ze kdaj zagnani in noce ponovno instalirat. Men je tak jamru Project 98 prekopiran na disk (da bi instalacija sla hitrej skoz>:D ), ko sem pa zalaufu z original>:D CDja je pa delal.

SanSan ::

Ja, ampak pol ne bi smelo bit problemov z Acrobat Readerjem.
Drugace mi pa ni jasno kaj bi to lahko bilo, sploh ker je sistem sveze nalozen.
SanSan pravi: poslusajte Konfucijeve modrosti.

Poglavarcek ::

Ja, men tud ni jasno! Sem pa probal iz diska in iz CD-ja naložit, pa je bil vedo isti s..t, enostavno se ne da inštalirat!

Dusko ::

Kaj pa če ti kaki kolega posodi njegov acrobat cd.Mislim mogoče je kaj s tvojim cd-jem narobe.PA ravno tak da ga nekaj zmoti pri 99%.
Ali pa idi na windows update stran.Mogoče pa maš zdaj ko si namestil na sveže winse težave s tem ,da acrobat hoče met novejšo različico windows instalater. Upam,da sem prav napisal.
Ker sam sem imel enkrat težav s tem da sem tudi nekaj nameščeval 20 krat pa mi ni uspelo. pol sem pa z neta novega windowsi nstalater potegno pa je delalo brez problema.Ker ostale stvari so mi pa šle brez problema nameščat.Mogoče je frka v tem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velikost particije za Visto

Oddelek: Operacijski sistemi
284950 (4340) Tr0n
»

[naloga] Sestavljanje računalnika.

Oddelek: Pomoč in nasveti
132067 (2067) overlord_tm
»