Forum » Omrežja in internet » Kabelski internet + router
Kabelski internet + router
marzy ::
Pozdravljeni,
Imam naslednji problem, imam kabelski internet (ponudnik Elektro turnšek), vse dela lepo preko modema ko nastavim IP,MASKO,GATEWAY,DNS1,DNS2.. problem pa imam pri povezavi preko routera (Usmerjevalnik Level One WBR-3408 za kabelske in/ali ADSL modeme....), diode gorijo pravilno, povezava se vzpostavi, vendar mi ne odpre strani 192.168.0.1 kot je napisano v navodilih routerja za setup. Ma kdo kakšno rešitev? Ali moj IP naslov ni v pravem rangu?
prosim za pomoč,hvala..
Imam naslednji problem, imam kabelski internet (ponudnik Elektro turnšek), vse dela lepo preko modema ko nastavim IP,MASKO,GATEWAY,DNS1,DNS2.. problem pa imam pri povezavi preko routera (Usmerjevalnik Level One WBR-3408 za kabelske in/ali ADSL modeme....), diode gorijo pravilno, povezava se vzpostavi, vendar mi ne odpre strani 192.168.0.1 kot je napisano v navodilih routerja za setup. Ma kdo kakšno rešitev? Ali moj IP naslov ni v pravem rangu?
prosim za pomoč,hvala..
blaz_ ::
probi nastavit na kompu ip na DHCP, pa poglej kerga dobiš (v konzoli s ipconfig), pol pa probi vnest v brskalnik ip od tega k ga dobiš, le da na koncu daš .1
če ti dhcp strežnik vrne ip recimo: 192.168.1.x, potlej probaj v browser vnesti 192.168.1.1 oz. podobno
če ti dhcp strežnik vrne ip recimo: 192.168.1.x, potlej probaj v browser vnesti 192.168.1.1 oz. podobno
Ko tehnologija odpove, uporabi macolo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri postavitvi bridge povezave ne morem dostopat do ruterja.Oddelek: Omrežja in internet | 1077 (979) | iztokgos |
» | Internet problemi win8Oddelek: Pomoč in nasveti | 853 (791) | d4r3_k |
» | Kako nastaviti router?Oddelek: Omrežja in internet | 8501 (7527) | Miha_T |
» | Ipconfig 192.168.1.2 (remote dekstopOddelek: Omrežja in internet | 3055 (2649) | StratOS |
» | [Router] Povezava se vzpostavi, internet ne deluje.Oddelek: Omrežja in internet | 5592 (5404) | bzp |