Forum » Operacijski sistemi » Vista - Update, Defender, Help in Problem reports ne delajo ... internet pa dela
Vista - Update, Defender, Help in Problem reports ne delajo ... internet pa dela
r0Kk ::
OK, en problem imam z Visto (ja, sej vem ... kot vsi ostali). Moja Vista se je odločila, da se z Microsoftom ne pogovarja več. Kaj pod tem mislim? Da se Windows Update, Defender, Help and Support, Problem reports and Solutions enostavno ne povežeta oz. javita, da nimam internetne povezave. Torej Windows Update javi Error 8024001F, ostali pa enostavno napišejo "Retry" oz. No internet connection. Ampak internet očitno dela.
Kaj sem že poskusil
- ustavil sem firewall (Comodo) in AV (Avast! Home)
- poln Defender scan
- poln SpySweeper scan
- ponovno namestil WindowsUpdateAgent3.0
- AU Check
Kaj sem že poskusil
- ustavil sem firewall (Comodo) in AV (Avast! Home)
- poln Defender scan
- poln SpySweeper scan
- ponovno namestil WindowsUpdateAgent3.0
- AU Check
- spremenil: r0Kk ()
r0Kk ::
OK, še nekaj ... očitno je to povezano z internetnimi nastavitvami v IE. Namreč, IE dela normalno, se poveže s katerokoli stranjo, ampak potem sem pa dal "reset settings" v IE, da bi to mogoče odpravilo nepravilnost ... in zdaj tudi IE ne dela. Delajo pa Mozilla, MSN, anitvirus, etc.
Kaj bi lahko povzročilo to?
Kaj bi lahko povzročilo to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje E8400Oddelek: Navijanje | 1784 (1648) | fr!Xy |
» | Kje bi lahko našel takšen FAN?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1500 (953) | kupim9 |
» | Kabli pri povezavi routerja in modema(ADSL)Oddelek: Omrežja in internet | 1535 (1386) | jurre |
» | od 160gb diska prikaže le 32, prvo mi je v partition magic prikazalo 160...Oddelek: Strojna oprema | 1990 (1666) | sirotka |
» | Ne morem inštalirat programov... CoruptedOddelek: Pomoč in nasveti | 958 (887) | Jackal |