Forum » Navijanje » Software za spreminjanje napetosti
Software za spreminjanje napetosti
matejmesar ::
Pozdrav
Zanima me, če obstaja kak program, s katerim bi lahko spreminjal napetost na CPU. Rad bi namreč undervoltal AMD 5200+ z Brisbane jedrom.
Kolikor sem uspel ugotoviti, moja matična ASUS M2NPV-MX tega ne podpira. Proc ne bo navit, zato mislim, da bi mu lahko zmanjšal napetost za kako desetinko volta. Vem, da obstaja kup programov za navijanje, vendar so vsi omejeni na spremembo FSB. Zadeva naj bi tekla na Visti.
LP
Matej
Zanima me, če obstaja kak program, s katerim bi lahko spreminjal napetost na CPU. Rad bi namreč undervoltal AMD 5200+ z Brisbane jedrom.
Kolikor sem uspel ugotoviti, moja matična ASUS M2NPV-MX tega ne podpira. Proc ne bo navit, zato mislim, da bi mu lahko zmanjšal napetost za kako desetinko volta. Vem, da obstaja kup programov za navijanje, vendar so vsi omejeni na spremembo FSB. Zadeva naj bi tekla na Visti.
LP
Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za spreminjanje frekvenc/voltažeOddelek: Navijanje | 2033 (1892) | jan01 |
» | spreminjanje vrtljajev enosmernega motorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6826 (6229) | pr2501 |
» | Lahko nihanje napetosti povzroči nastanek bad sectorjev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2048 (1808) | Tomay |
» | "Obnova" Li-on baterij za prenosnikeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7940 (7556) | Scorpia |
» | Navijanje celerona 1200 MhzOddelek: Navijanje | 974 (854) | Lith |