Forum » Igre » Renegade
Renegade
Zico ::
Imam mcken problem v stopnji kjer moras obvarovati svoje mozake in se natoi vkrcati na podmornico mi nikakor ne uspe sabotirati missle ramp. Kako resiti problem?
Maximus ::
na robu radarja mas neko zeleno izboklino (črtica). izboklina ti mora biti čist na vrh radarja (kot N) in samo njej sledi pa boš najdu une raketce.
LP!
LP!
Binji ::
To mas pri vznozju enih stopnic v notranjosti ladje. Pol pa sam prtisnes "use" da jih disejblas
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Area_51 ::
A ne kaže tisti radar slučajno narobe, Jaz mislim, da ko sem igral, da sem sledil drugi strani radaraj. Pa sem prišel tja.
Area 51
Se pravi da morm it na jug S, sam men ne pokaze nobene izbokline mam sam zeleno zvezdo in rumeno kroglico????
Area_51 ::
Probaj ustrelit te rakete ali klikni gumb USE. Na radarju je zvezada ta točka , do katre moraš priti, Tma nj bi se nahajal ta kartica in podobno. Kr probaj. Enkrat ti bo že uspelo. Če ne pol pa blodi malo po ladji.
Area 51
Binji ::
Se mors prov zraven ob njih postavt pa prtisnt E (use key)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Hvala vsem za pomoč ampak jest se kr naprej probavam...
ej Goldi je vse v redu?
Just keep on rockin`
ej Goldi je vse v redu?
CWIZO ::
am jest sem pa tm v vasi, in polk unga snajperja spremljaš, in tm k se vsedeš v tank s plameno fukačem ga ubijem tist tank pol pa mal naprej nej bi eno kolegico rešil ap zmeri umre preden do kje pridem pol pa missin faild.
kaj mi je storiti ?
kaj mi je storiti ?
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Falcon 4.0, Lock-On, ... moderne simulacije (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6963 (4090) | SLO_Robert |
» | Nevarnost strele.Oddelek: Loža | 7998 (7165) | jalovec09 |
» | Aje res SV hotla kupet F16Oddelek: Loža | 3224 (2305) | BigWhale |
» | U.S. MIssile DefenceOddelek: Znanost in tehnologija | 2933 (2091) | zaj_tam |