Forum » Programska oprema » Predstavitev v PDF
Predstavitev v PDF
Mercier ::
Rad bi naredil predstavitev z Impress-om (oo.org) in izvozil v pdf. To predstavitev bi potem projeciral na platno. Stvar je čisto statična, pokazal bi diapozitiv (stran) v celozaslonskem pogledu, povedal kar bi pač imel za povedat in kliknil da se postavi na naslednjo stran.
Probal sem z Foxit reader-jem in mi dela probleme, ker se ne morem prestavljat točno za eno celo stran, ampak kaže malo več, ali malo manj.
Moram izvozit na kakšen poseben način? Kako drugače nastavit v Foxit reader-ju? Se da to boljše v Akrobat reader-ju?
Probal sem z Foxit reader-jem in mi dela probleme, ker se ne morem prestavljat točno za eno celo stran, ampak kaže malo več, ali malo manj.
Moram izvozit na kakšen poseben način? Kako drugače nastavit v Foxit reader-ju? Se da to boljše v Akrobat reader-ju?
Mercier ::
V Foxit reader-ju je treba imeti nastavljeno view > page layout > single page. Ker potem pokaže single page. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se da stisniti pdf?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2959 (2157) | jedateruk |
» | Foxit readerOddelek: Programska oprema | 684 (526) | mulc007 |
» | Nativno branje PDF-dokumentov v brskalniku s pdf.jsOddelek: Novice / Brskalniki | 7334 (5815) | madmitch |
» | Skrivanje zlonamernih PDF dokumentov v "nedolžne" PDF dokumenteOddelek: Novice / Zasebnost | 5056 (3792) | Brane2 |
» | [Adobe Acrobat] Kako pripraviti skenirane strani za tiskanje?Oddelek: Programska oprema | 2034 (1934) | opeter |