Forum » Programska oprema » Neznana datoteka
Neznana datoteka
maconček ::
Od prijatelja sem dobil e-pošto v prilogi pa datoteko z oznako .docx
Žal je nedosegljiv in ga ne morem vprašati kaj mi je poslal .
Ali kdo ve kako v windowsih xp
odpreti zadevo. Vem da je tekstovna datoteka mislim pa da nekaj ni vredu s kodiranjem saj imam v vseh tekstovnih programih na ekranu le grafične znake.
Hvala za pomoč LP.
Žal je nedosegljiv in ga ne morem vprašati kaj mi je poslal .
Ali kdo ve kako v windowsih xp
odpreti zadevo. Vem da je tekstovna datoteka mislim pa da nekaj ni vredu s kodiranjem saj imam v vseh tekstovnih programih na ekranu le grafične znake.
Hvala za pomoč LP.
Duhec ::
Končnico DOCX ustvari kot privzeto Word 2007.
Reci frendu, da naj v Wordu 2007 naštima, da shranjuje v DOC formatu ali pa si brezplačno naloži fileconverter za svoj Office, ki ga dobiš brezplačno na MS Office strani. Ne bodi len in malce pobrskaj. Potem boš brez težav s svojim Wordom odpiral DOCX dokumente.
Reci frendu, da naj v Wordu 2007 naštima, da shranjuje v DOC formatu ali pa si brezplačno naloži fileconverter za svoj Office, ki ga dobiš brezplačno na MS Office strani. Ne bodi len in malce pobrskaj. Potem boš brez težav s svojim Wordom odpiral DOCX dokumente.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz word 10 v word 07Oddelek: Pomoč in nasveti | 2180 (1906) | leonček |
» | Nepravilna pretvorba DOCX v PDFOddelek: Pomoč in nasveti | 3857 (3686) | Hayabusa |
» | Word 2007 datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1676 (1529) | anretarded |
» | V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 14277 (11032) | driver_x |
» | Novi word - dobljen skupaj z VistoOddelek: Programska oprema | 3720 (3073) | ender |