Forum » Omrežja in internet » ssl/code certifikati
ssl/code certifikati
winifred ::
kje se splaca kupiti wildcard ssl, codesign certifikate, tj kje so najcenejsi ?
zdi se mi, da so najnovejsi browserji precej netolerantni do self signed ssl certifikatov, CA's pa za minimalno preverbo zaracunajo $300+ za wildcard
zdi se mi, da so najnovejsi browserji precej netolerantni do self signed ssl certifikatov, CA's pa za minimalno preverbo zaracunajo $300+ za wildcard
Proten ::
Poglej si Verisign ali pa Thawte
To, kaj si ti napisal je zzzzzeeeeeelllllloooooo poceni.
LP
D
To, kaj si ti napisal je zzzzzeeeeeelllllloooooo poceni.
LP
D
b ::
Za spletne strani dobiš non-wildcard certifikat že za precej manj ($70 in manj), wildcard pa se tudi da dobit bistveno ceneje kot za 300 dolarjev. Niso pa to extended validation certifikati, tako da ti green address bar v browserju odpade. Za codesigning bi moral preverit, ker jih še nisem naročal.
Če te zanima, me kontaktiraj na PM.
Če te zanima, me kontaktiraj na PM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: b ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je spletna stran"varna" za uporabo?Oddelek: Omrežja in internet | 2780 (2156) | HotBurek |
» | Država: Kakšna zasebnost in varnost na internetih, samo plačajte že davke!!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / NWO | 85299 (59494) | MrStein |
» | Chrome v boju proti nešifriranim spletnim stranem (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21249 (18865) | Miha 333 |
» | Znane podrobnosti v vdoru v DigiNotarOddelek: Novice / Varnost | 5854 (5281) | krho |
» | Nizozemski CA DigiNotar izdal lažen SSL-certifikatOddelek: Novice / Varnost | 4291 (3483) | Iatromantis |