Forum » Omrežja in internet » Kaj je to ipworks6.dll ?!
Kaj je to ipworks6.dll ?!
SanAndreas ::
Nekdo mi pravi, ko ima nov adsl in pri prvem inštaliranju Siol Internet na CD-ju, V Zagonskem meniju izbereš Registracija novega uporabnika in nato klik Zaženi, potem pa tu se je pojavila neka napaka, pisalo je da ipworks6.dll ne more nalagati in potem pa pokaže, da je priporočeno za windows 95/95/ME, računalnik ima windows 98.
Prosim kdo mi lahko pove, zakaj je tako in da ne moreš naprej inštalirati?
Hvala za pomoč!
Prosim kdo mi lahko pove, zakaj je tako in da ne moreš naprej inštalirati?
Hvala za pomoč!
SanAndreas je doma iz Rimske Galaksije ima srebrn NLP :)
tilenn ::
Tako ali tako rabi pppoe klienta (ki ga v win98 ni). Naj pokliče (ali ti) na 080 1000/1 pa bodo pomagali pri registraciji in morebitni namestitvi pppoe klienta - najbolje pa bo, da se nastavi modem kot ruter. Če se gre za prvo registracijo, lahko uporabi tudi siol/internet potem pa spremeni na svoje podatke. Dostop do modema je 192.168.1.1 za iskratele in 192.168.2.1 za sagema - username in password sta oba enaka: user .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DNS error pri PS3 netOddelek: Igre | 1387 (1137) | Dead_man |
» | Inrenetna povezava ne deluje!Oddelek: Omrežja in internet | 2496 (1887) | BlazP |
» | Modri adsl in dlančnikOddelek: Omrežja in internet | 1663 (1349) | migi |
» | Problem - Ne dela mi nekaj internetnih programovOddelek: Omrežja in internet | 1490 (1298) | Dro |
» | mreža linux - windows (ne pinga)Oddelek: Omrežja in internet | 1393 (1286) | TICKO |