Forum » Pomoč in nasveti » AVI to IPod Touch video konverter
AVI to IPod Touch video konverter
boogle ::
ojla
imam novi ipod touch in sedaj bi rad gor spravil video, recimo eno sezono nanizanke, ki jo imam v avi formatu s po 350mb na epizodo velikimi fajli. zdej sem probal Videora converter ki sem ga prek google našel kot med bolj priljubljenimi. No pri testni konverziji sem ugotovil da mi 350mb epizode skonvertira v 600mb epizode :)
pričakoval sem da bo fajl za ipod prej za pol manjši ne pa enkrat večji.
...zdej mene zanima katere konverterje vi uporabljate?
hvala za info in lp!
imam novi ipod touch in sedaj bi rad gor spravil video, recimo eno sezono nanizanke, ki jo imam v avi formatu s po 350mb na epizodo velikimi fajli. zdej sem probal Videora converter ki sem ga prek google našel kot med bolj priljubljenimi. No pri testni konverziji sem ugotovil da mi 350mb epizode skonvertira v 600mb epizode :)
pričakoval sem da bo fajl za ipod prej za pol manjši ne pa enkrat večji.
...zdej mene zanima katere konverterje vi uporabljate?
hvala za info in lp!
boogle ::
...recimo sem mal pobrskal po mininovi in ugotovil da tam npr epizoda lost-a v mp4 zasede 200mb cel ironman film pa 800mb ...cela x-man trilogija pa celo 1.2gb ...hmmm :)
ok najdu sm da se da spreminjat kodeke...
[MPEG4 480x320 768kbps Stereo/128kbps]
...tale nastavitev mi 350mb 42min epizode stisne na 275mb = napredek
ok najdu sm da se da spreminjat kodeke...
[MPEG4 480x320 768kbps Stereo/128kbps]
...tale nastavitev mi 350mb 42min epizode stisne na 275mb = napredek
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: boogle ()
dr.Akula ::
Uporabljam Total video converter, fajl pride velikosti približno iste kot original avi, odvisno od kvalitete, ki jo nastaviš. V advanced lahko zraven dodaš še podnapise, da ti jih burna v film.
Sicer program ni free, ampak se boš že znašel, če boš hotel.
Sicer program ni free, ampak se boš že znašel, če boš hotel.
ni podatka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung naslednji teden predstavlja osveženi Galaxy S II (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25099 (20895) | roli |
» | Belgijski rekord: 2,7 TB mesečnega prenosa z interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15175 (12536) | KaRkY |
» | DVDRip serijOddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1096) | asmircar1 |
» | Prvi HD-DVD film na BitTorrentu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 12977 (9452) | MrStein |
⊘ | kateri program uporabiti za kompresijo videa v DivX formatu (delam iz DV AVI formata)Oddelek: Zvok in slika | 2469 (1721) | nemesis |