Forum » Pomoč in nasveti » Katera asrock plata??
Katera asrock plata??
|ke ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem kupil en rabljen računalnik in ne morem ugotovit natančno katero matično ploščo mam noter. Pregledu sem že vsak milimeter čipovja pa nikjer ne piše kera točno je. A se da to kje w windowsih prevert? Vem da je Asrock, to je pa vse.
Problem nastane namreč pri driverjih za zvok. Windows xp mi jih ne zazna samostojno in bi jih rad potegnil z interneta. Samo kako naj vem kere, če še plato nevem točno kero mam?
lp
Pred kratkim sem kupil en rabljen računalnik in ne morem ugotovit natančno katero matično ploščo mam noter. Pregledu sem že vsak milimeter čipovja pa nikjer ne piše kera točno je. A se da to kje w windowsih prevert? Vem da je Asrock, to je pa vse.
Problem nastane namreč pri driverjih za zvok. Windows xp mi jih ne zazna samostojno in bi jih rad potegnil z interneta. Samo kako naj vem kere, če še plato nevem točno kero mam?
lp
Ike
R33D3M33R ::
S pomočjo programa Sisoft Sandra ali Everest boš dobil potrebne informacije. Tako ali tako potrebuješ le informacije o chipsetu, ostalo brez težav najdeš.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zagon računalnika s tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2918 (1551) | Terminathor |
» | Računalnik star 5 dni a vseeno šteka. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9506 (7700) | Berni_01 |
» | Zunanji disk težavaOddelek: Strojna oprema | 4049 (4049) | diative |
» | Katero matično ploščo za E6600?Oddelek: Kaj kupiti | 2421 (1493) | Kezman91 |
» | Kaj nadgraditi?Oddelek: Kaj kupiti | 1284 (944) | SavoS |