Forum » Pomoč in nasveti » Težave pri zagonu PC-ja
Težave pri zagonu PC-ja
primoztherok ::
Ko prižgem računalnik, se mi začne nalagati Windows Vista Business in nato preden pride do izbire uporabnika oz. do welcome screena se mi monitor lepo ugasne oziroma napiše INPUT SIGNAL OUT OF RANGE in spodaj POWER MANAGEMENT. Sem probal zagnati tudi v varnem načinu, varnem načinu z ukazno vrstico in se čist nič ne spremeni, še vedno se monitor ugasne. To se mi je zgodilo, ko sem nekaj pri resoluciji se igral in naredo na 1600x... takoj za tem mi je napisalo SIGNAL OUT OF RANGE in mi izkloplo monitor. Monitor je LG Flatron L1720B in grafična je BFG GeForce 8800 GT OC. Prosim za pomoč.
Goldee ::
To je zato, ker ti monitor ne podpira takšne resolucije (max = 1280x1024).
Poskusi v varnem načinu - enable VGA mode, Odinstaliraj grafično in ponovno zaženi windows. Zatem preprosto instairaš nove gonilnike in bi moralo delovati.
Je pa čudno, ker ponavadi je tako, da ko menjaš resolucijo, ti čez 15 sekudn povrne stare nastavitve, če ne klikneš OK (accept)...
Poskusi v varnem načinu - enable VGA mode, Odinstaliraj grafično in ponovno zaženi windows. Zatem preprosto instairaš nove gonilnike in bi moralo delovati.
Je pa čudno, ker ponavadi je tako, da ko menjaš resolucijo, ti čez 15 sekudn povrne stare nastavitve, če ne klikneš OK (accept)...
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
primoztherok ::
Sej sem napisal, da tudi v varnem načinu isto napiše. SIGNAL IS OUT OF RANGE in POWER MANAGEMENT in začne odštevat sekunde do izklopa(20sec).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5311 (4916) | 2009cero |
» | Črn ekran in nato ''lost conection'' pri zagonu/login-om v WIN7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2753 (2618) | Pimii |
» | ni slike ob zagonu PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1287 (1174) | TribesMan |
» | Spet problemi!Oddelek: Pomoč in nasveti | 888 (694) | OldSkul |
» | Monitor mrkne?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (1108) | Lara-K |