Forum » Kaj kupiti » Kater 19" monitor za cca. 100KSIT?
Kater 19" monitor za cca. 100KSIT?
ali3n ::
Končno sem napraskal nekaj cekinov na kup. Nujno potrebujem nov monitor, ker starega že hudič jemlje... kaj priporočate (za okol 100 KSIT +- 15) Moja dejavnost je predvsem graf. oblikovanje - priprava na tisk...
Nekaj sem ogledoval LG - je (915 FT in 995 FT); če kdo kaj pozna ta dva modela... vsak nasvet/namig je več kot dobrodošel.
LP vsem Ali3n
Nekaj sem ogledoval LG - je (915 FT in 995 FT); če kdo kaj pozna ta dva modela... vsak nasvet/namig je več kot dobrodošel.
LP vsem Ali3n
- spremenil: ali3n ()
piek ::
Pa saj to je bilo se stokrat premleto, zakaj ne znate pogledat starejsih postov, lenuhi!
Odgovor:
Samsung 959NF.
LP
piek
Odgovor:
Samsung 959NF.
LP
piek
Boeing ::
z Philipsovim 109P20 nikakor ne boš usekal mimo...
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
LunKi ::
Jst sm z 959NFjem nadpovprečno zadovoljen edin, vsakič k ga pržgem morm 5 min počakat da se slika raztegne na normalno, oz mojo določeno površino, a bi se dal to izklopt, odpravt??? Drugač je pa fantastičen
MRtwister ::
Meni tega ne dela. Cene pa ga tudi jaz priporocam - ima novo diamondtron cev, ki ji lahko povecas svetlost.
LunKi ::
Ej a je treba kej posebi naštimat pa to
Dej povej mi kakšne nastavitve maš za NF959 k men gre tist zares na živce da morm čakat oz da se mi ščasoma raztegne, ker ko pridem v winse je slika mal preširoka
Dej povej mi kakšne nastavitve maš za NF959 k men gre tist zares na živce da morm čakat oz da se mi ščasoma raztegne, ker ko pridem v winse je slika mal preširoka
ali3n ::
NajHvala vsem za nesvete... verjetno bo izbira samsung 959 (ma trinitron - baje je boljš če maš velik opravka s slikami). Zdej morm sam še najt najugodnejšega prodajalca...
LP vsem Ali3n
LP vsem Ali3n
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dober CRT (Trini/Diamond -tron) ali LCD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5777 (4836) | iso2000 |
» | Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocilaOddelek: Kaj kupiti | 2566 (1865) | glinik |
» | Kater 19" monitorOddelek: Kaj kupiti | 1141 (913) | Prjatu |
» | 19 colar z ravnim ekranomOddelek: Kaj kupiti | 1351 (1064) | BigFoot |
» | 19" monitorjiOddelek: Kaj kupiti | 1909 (1296) | ThARippA |