Forum » Pomoč in nasveti » Dve spletni strani na enem IP-ju
Dve spletni strani na enem IP-ju
fabrskd ::
Zanima me kako nastavit server in kateri bi bil za to najboljši. Zanima me kako postavit več spletnih strani na enem računalniku oz. posledično IP-ju.
Screw you guys i'm going home!!!
AndrejS ::
IIS na w2k3 zna to brez problemov, in mislim da z apache na linux tudi ne sme bit problemov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AndrejS ()
ender ::
Uporabiš virtual hosts.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
blackbfm ::
Kateri os? Windows / Linux? Glede na to da niti neveš kje bi začel in če ti ni škoda nekaj denarja potem postavi Abyss Web Server > http://www.aprelium.com Imaš tut zastonjsko verzijo samo ne podpira več domen na enem IPju.
Lahko si pogledaš še ta spisek: Comparison of web servers @ Wikipedia
V glavnem veliko jih je, ki so zastonjski (tudi veliko boljši od Abyssa), samo tam boš moral investirat nekaj več časa, da jih boš nastavil. S tem ki ti ga jaz predlagam mam zelo dobre izkušnje + nastaviš ga v par minutah.
Poglej si še kakšen Ubuntu Server, tam se brez problema in hitro inštalira vse potrebno za spletni strežnik.
Lahko si pogledaš še ta spisek: Comparison of web servers @ Wikipedia
V glavnem veliko jih je, ki so zastonjski (tudi veliko boljši od Abyssa), samo tam boš moral investirat nekaj več časa, da jih boš nastavil. S tem ki ti ga jaz predlagam mam zelo dobre izkušnje + nastaviš ga v par minutah.
Poglej si še kakšen Ubuntu Server, tam se brez problema in hitro inštalira vse potrebno za spletni strežnik.
fabrskd ::
Ja sj to je to. Abyss Web mam gor pa ne pridem do zaključka kako ga nastavit. A mi lohk posreduješ kakšn screen shoot bi bil zelo hvaležen. LP!
Screw you guys i'm going home!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program za domači web serverOddelek: Programska oprema | 672 (579) | Bellzmet |
» | Lokalni in Globalni IPOddelek: Pomoč in nasveti | 1909 (1487) | KoMar- |
» | Server za asp net aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 999 (861) | ta_pravi |
» | Kako narediti web za...Oddelek: Izdelava spletišč | 1800 (1294) | rapvirus |
» | router in domača stranOddelek: Omrežja in internet | 864 (864) | fabrskd |