Forum » Izdelava spletišč » Plačilo - kreditne kartice
Plačilo - kreditne kartice
thebostjan ::
Na spletno stran bi rad integriral plačilo s pomočjo kreditnih kartic. Zanima me katere ponudnike priporočate (vsaj podpora za viso in mastercard). Zvedeti bi želel tudi nekaj o zanesljivosti in enostavnosti implementacije.
Hvala, LPB
Hvala, LPB
LoneWolf ::
Priporocam 2CheckOut.com. Vsekakor natancno preberi njihove pogoje poslovanja. So strogi, a dosledni, ne predragi s provizijo, in eni redkih ki se dejansko ukvarjajo s preprecevanjem in detekcijo goljufij namesto da zgolj skomignejo z rameni in prevalijo posledice na prodajalca.
gregy ::
UPC telemach .. delamo preko njih ze nekaj let. Ko se gre za moj denar ne zaupam transaktorjem v tujini, kjer niti ne vem, ali je to garažno podjetje, ali imajo pa stekleno palačo v silikonski dolinci ..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX<br />
Vstopnice.com so moja strast ...
Vstopnice.com so moja strast ...
Tilen007 ::
Sam sem zamenjal iz 2Checkout.com na Gate2Shop.com. Tukaj so vse transakcije lahko opravljene v eurih, torej nič konvertiranja iz EUR -> USD -> EUR, kjer kar nekaj izgubiš.
So pa v evropi in ne ameriki, kot 2CO, kar pomeni, da nisi odvisen od nihanja dolarja...
Sem dobil prvo nakazilo ta teden. Provizija je pol manjša od 2CO, sicer niso tako veliki kot 2CO, ampak pa dela vse lepo. Support je v redu. Priporočam.
So pa v evropi in ne ameriki, kot 2CO, kar pomeni, da nisi odvisen od nihanja dolarja...
Sem dobil prvo nakazilo ta teden. Provizija je pol manjša od 2CO, sicer niso tako veliki kot 2CO, ampak pa dela vse lepo. Support je v redu. Priporočam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The War Z / Infestation: Survivor StoriesOddelek: Igre | 4354 (3353) | Leprechaun |
» | Podrobnejši podatki kartic BartsOddelek: Novice / Grafične kartice | 9745 (8425) | BALAST |
» | 7" tabletOddelek: Kaj kupiti | 1103 (741) | r0Kk |
» | LAN_??_Oddelek: Igre | 1405 (1216) | fireX88 |
» | kemijsko vprašanjeOddelek: Znanost in tehnologija | 6368 (5854) | Fajrwol |