Forum » Kaj kupiti » Kateri volan za dirkačine..?
Kateri volan za dirkačine..?
Tiger92 ::
Ker imam rad dirkaške igre in ker sem se že naveličau igranja dirk s tipkovnico, sem začel razmišljat o volanu..
imam več dirkalnih iger in pri nobeni igri nikjer v nastavitvah zasledil možnosti izbire volana.
Zanima me, če je možno v vseh igrah nastavit vožnja z volanom oz pri katerih igrah se da..
In nakup katerega volana mi priporočate.
Prosim da napišete tudi lastne izkušnje slabosti/prednosti volana.
Lp. Tiger92
imam več dirkalnih iger in pri nobeni igri nikjer v nastavitvah zasledil možnosti izbire volana.
Zanima me, če je možno v vseh igrah nastavit vožnja z volanom oz pri katerih igrah se da..
In nakup katerega volana mi priporočate.
Prosim da napišete tudi lastne izkušnje slabosti/prednosti volana.
Lp. Tiger92
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
kixs ::
Vsak volan, ki podpira Windows XP/Visto... ti bo delal tudi v igri. Saj igre ne potrebujejo posebnih gonilnikov, ampak prevzamejo od Windows.
Osebno imam se starega Thrustmaster Enzo Wireless, ki nima Force feedback-a in sem cisto zadovoljen. Probal sem tudi "najboljsega" Logitech G25, ki pa nekako ni po mojem okusu - verjetno bi ga moral malo dlje testirat, da se navadim. Ampak kot pravim, je moj Enzo cist OK. Prednost morda vidim ravno v Wireless in pa to, da ga lahko enostavno dam na kolena in ga tako ne rabim montirat na mizo.
lp
Osebno imam se starega Thrustmaster Enzo Wireless, ki nima Force feedback-a in sem cisto zadovoljen. Probal sem tudi "najboljsega" Logitech G25, ki pa nekako ni po mojem okusu - verjetno bi ga moral malo dlje testirat, da se navadim. Ampak kot pravim, je moj Enzo cist OK. Prednost morda vidim ravno v Wireless in pa to, da ga lahko enostavno dam na kolena in ga tako ne rabim montirat na mizo.
lp
sloxl8 ::
Ultimativni volan za igre je Logitech G25. Verjamem, da je ta volan zaradi cene lahko izven dosega, torej če imaš denar, kar po njem, če pa ne, pa kakšno bolj ugodno varianto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Forza Horizon 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 15118 (3592) | Horas |
» | VolaniOddelek: Kaj kupiti | 2209 (1687) | ABX |
» | VolanOddelek: Kaj kupiti | 1493 (1372) | Berserker |
» | realistični volaniOddelek: Kaj kupiti | 1820 (1352) | Pesimist |
» | dobra dirkačina za pcOddelek: Igre | 3596 (2785) | Cinderela |