Forum » Strojna oprema » Tiskalnik Xerox phaser 6180 ne dela !!!
Tiskalnik Xerox phaser 6180 ne dela !!!
janko771 ::
Pozdravljeni
Dones sm priklopu nov tiskalnik Xerox phaser 6180N, naredim vse po navodilih (dam tonnerje notr itd ), ko ga prvič priklopim na štrom mi s konfigurira ter mi da dva lista vn, kar je tudi prov. Problem nastopi, ko ga priklopim na računalnik preko usb kabla, windows mi ne javi nič da je prikloplen hardver (Windows XP), ko ga instaliram (instalacija se izvede brez problema) Ko me vpraša da bi s tiskal testni list mi ga sploh ne s tiska, ko se mi pojavi znak za tisk v opravilni vrstici pogledam, in piše printing, potem pa printing error. Probal sem v Wordu v Photoshopu v acrobat readerju in mi naredi isto.
Zanima me sledeče: Kaj je narobi, ali je port narobi nastavljen (v opciji pr instalaciji ni USB porta) Sam windows mi pa tud ne prepozna hard wera.
Hvala za pomoč
Lep pozdrav
Janez
Dones sm priklopu nov tiskalnik Xerox phaser 6180N, naredim vse po navodilih (dam tonnerje notr itd ), ko ga prvič priklopim na štrom mi s konfigurira ter mi da dva lista vn, kar je tudi prov. Problem nastopi, ko ga priklopim na računalnik preko usb kabla, windows mi ne javi nič da je prikloplen hardver (Windows XP), ko ga instaliram (instalacija se izvede brez problema) Ko me vpraša da bi s tiskal testni list mi ga sploh ne s tiska, ko se mi pojavi znak za tisk v opravilni vrstici pogledam, in piše printing, potem pa printing error. Probal sem v Wordu v Photoshopu v acrobat readerju in mi naredi isto.
Zanima me sledeče: Kaj je narobi, ali je port narobi nastavljen (v opciji pr instalaciji ni USB porta) Sam windows mi pa tud ne prepozna hard wera.
Hvala za pomoč
Lep pozdrav
Janez
jest
janko771 ::
Sem že zrihtu [:) zanima me če kdo ve kako bi zdj prepriču da bi tiskalnik tiskal do čist do roba, ker mam .pdf datoteke, ki sm jih naredu sam.
lp
lp
jest
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Printer nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5714 (2995) | hitriamis |
» | Tiskalnik HP P2015Oddelek: Strojna oprema | 681 (447) | freesty |
» | Kateri tisklanik izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 2474 (2107) | Tomson |
» | 10 printerjev na en server?Oddelek: Strojna oprema | 2335 (1785) | Veron |
» | Težave s tiskalnikom:(Oddelek: Strojna oprema | 1850 (1642) | |ke |