Forum » Strojna oprema » P5b dlx pa Ocz hyperx 8000 NO GO???
P5b dlx pa Ocz hyperx 8000 NO GO???
Dripc ::
A kdo kej ve a ima ta plata mogoče kak problem pri bootanju, ker ko imam Geil ramčič not se boota normalno kokr pa vstavim ocz pa no go :S tud v kombinaciji no go
Ocz delajo v kr eni plati normalno, wtf?
Je kaka fora mogoče?
Lp
Ocz delajo v kr eni plati normalno, wtf?
Je kaka fora mogoče?
Lp
matjaz23 ::
Tu je verjetno problem samo default voltaža posmeznih ramov. Kako imaš to nastavljeno?
BTW, a ni serija HyperX od Kingstona??
Ker lahko, da imaš za OCZ nastavljeno premalo voltažo, oziroma jim nastavitev AUTO ne da dovolj voltaže. Probaj bootat z Gail in dvigni voltažo na nekje 1,9-2,0 pa potem zamenjaj palčke z OCZ in probaj bootat.
Seveda pa prej preveri, koliko voltaže sploh podpirajo OCZ, da nebom js odgovarjal za hin palčke :)
Hint: do 2,1-2,2 nebi smelo biti problemov.
LP
BTW, a ni serija HyperX od Kingstona??
Ker lahko, da imaš za OCZ nastavljeno premalo voltažo, oziroma jim nastavitev AUTO ne da dovolj voltaže. Probaj bootat z Gail in dvigni voltažo na nekje 1,9-2,0 pa potem zamenjaj palčke z OCZ in probaj bootat.
Seveda pa prej preveri, koliko voltaže sploh podpirajo OCZ, da nebom js odgovarjal za hin palčke :)
Hint: do 2,1-2,2 nebi smelo biti problemov.
LP
P5B-Deluxe /// Intel E6600@3.0 (333x9)
OCZ SLI-Ready 3GB PC2-8500U /// Ultra-120 eXtreme
Sapphire HD4870 512 /// 750+500 GB Sata2
OCZ SLI-Ready 3GB PC2-8500U /// Ultra-120 eXtreme
Sapphire HD4870 512 /// 750+500 GB Sata2
Dripc ::
Ja mau sm zaj.. Reaperx so
Ja za voltažo mi je jasno ker sem mel prej tracerje in se mi tud niso bootal pod 2.0v
Sam tile tuš....pa sploh nič ne dajo od sebe na tej plati.Sem probaval vse možne kombinacije.
Prvič se mi je zgodilo da kr v eni plati delajo pol kao na navijačici pa ne
Zrihtal. P5b deluxe ne more dat tRFc nad 42, tako da sem flashal rame da na Auto da tRFc 54 tako da zdej se boota bp
Lp
Ja za voltažo mi je jasno ker sem mel prej tracerje in se mi tud niso bootal pod 2.0v
Sam tile tuš....pa sploh nič ne dajo od sebe na tej plati.Sem probaval vse možne kombinacije.
Prvič se mi je zgodilo da kr v eni plati delajo pol kao na navijačici pa ne
Zrihtal. P5b deluxe ne more dat tRFc nad 42, tako da sem flashal rame da na Auto da tRFc 54 tako da zdej se boota bp
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dripc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporabno samo 50 % RAM računalnikaOddelek: Strojna oprema | 4853 (4054) | solo5 |
» | Neuspelo navijanje Intel core 2 quad 9550 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 11722 (10172) | Domobrancek |
» | E8400 se ustavi pri 3,6GHz ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5405 (3862) | TOP |
» | C2D abit p5b deluxe (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3581 (2747) | meternich |
» | navijanje voltaže ramaOddelek: Navijanje | 1102 (1019) | dxx |