Forum » Konzole » Igre Play Station 2
Igre Play Station 2
Svenšek ::
Najprej lepo pozdravljeni!
Na tem forumu sem novinec,zato upam,da sem temo odprl v pravem topicu!
Zanima pa me če bi mi kdo lahko malo bolj obrazloćil kako zapečti igre iz neta da bi delovale na mojem ps2?Na partisu sem recimo gledal je veliko odličnih iger,ampak ko jih imam enkrat na trdem disku jih nekako ne znam spravit v format,in zapečt na DVD ,tako da bi mi v ps-ju dejansko delovale! Mislim da so v nekem ISO image , pa mislim da bi moral nekako z alcoholom 100% ,al nekaj takega, potem zapečt...
Skratka malo sem šlampast, za odgovore pa se vam zelo lepo zahvaljujem!
Na tem forumu sem novinec,zato upam,da sem temo odprl v pravem topicu!
Zanima pa me če bi mi kdo lahko malo bolj obrazloćil kako zapečti igre iz neta da bi delovale na mojem ps2?Na partisu sem recimo gledal je veliko odličnih iger,ampak ko jih imam enkrat na trdem disku jih nekako ne znam spravit v format,in zapečt na DVD ,tako da bi mi v ps-ju dejansko delovale! Mislim da so v nekem ISO image , pa mislim da bi moral nekako z alcoholom 100% ,al nekaj takega, potem zapečt...
Skratka malo sem šlampast, za odgovore pa se vam zelo lepo zahvaljujem!
- zaklenil: Gandalfar ()
antireal ::
Probi z programom imgburn. Ta bo še najlažji zate.
Predlagam pa da mal po-googlaš kako je s zagonom "varnostnih" kopij na tvoji konzoli.
LP
Predlagam pa da mal po-googlaš kako je s zagonom "varnostnih" kopij na tvoji konzoli.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zapect boot dvd+zraven dodati programe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1938 (1786) | Racunalnik |
» | iso fileOddelek: Programska oprema | 2319 (2111) | basinc |
» | Program v .BINOddelek: Programska oprema | 1234 (1068) | CaqKa |
» | 700 MB CDRW?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1164) | SasoS |
» | NERO in 90 min CDriOddelek: Pomoč in nasveti | 1168 (912) | Joze_K |