Forum » Kaj kupiti » Kateri laserski tiskalnik s skenerjem?
Kateri laserski tiskalnik s skenerjem?
Vitamin-B ::
Iščem najugodnejšo varianto za dokaj masovno tiskanje/fotokopiranje. Vsekakor se to lahko prevede v laserski tiskalnik s skenerjem.
Zanima me kaj kupiti za čim cenejši tisk (kvalitete ne rabim ravno high tech), tu predvsem mislim na cene kartuš in ceno tiskalnika.
Ahja pa naj je čim manjši... (da ni tista samostoječa omara). Cena do 200€ razen če se res splača (profit pri kartušah) kaj dražjega.
Zanima me kaj kupiti za čim cenejši tisk (kvalitete ne rabim ravno high tech), tu predvsem mislim na cene kartuš in ceno tiskalnika.
Ahja pa naj je čim manjši... (da ni tista samostoječa omara). Cena do 200€ razen če se res splača (profit pri kartušah) kaj dražjega.
Rokic ::
jaz, sem nabavil pred letom Samsunga SX-4200, pa sem zaenkrat zadovoljen z njim, za kar ga potrebujem. Mašinca je tiha in hitra. Glede tonerjev pa nisem nič gledal koliko stanejo, ker jih itak polnim ;)
Sedaj je zunaj naslednjim SCX-4300
LP
Sedaj je zunaj naslednjim SCX-4300
LP
Veron ::
Sam imam tudi Samsung SCX4200, vendar glih tišine ni tukaj, kar me najbol moti, še 5min po končanem tiskanju piska (uglavnem nek nadležn zvok spušča)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Veron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup laserske multifunkcijske napraveOddelek: Kaj kupiti | 1516 (805) | klekej |
» | Večfunkcijska naprava (tiskanje, skeniranje,...)Oddelek: Strojna oprema | 5913 (4743) | japol |
» | barvni laserski printer - multi napravaOddelek: Kaj kupiti | 5731 (3462) | mailer |
» | Kateri hisni tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 4390 (3951) | fosil |
» | Tiskalnik ali vecfunkcijska naprava za 30-50kOddelek: Kaj kupiti | 1775 (1644) | MEDENA |