Forum » Programska oprema » Mobitelov M:Namiznik - problem VISTA
Mobitelov M:Namiznik - problem VISTA
teddy81 ::
Pozdravljeni...
spet jaz, rabim pomoč. In sicer na Mobitelovi strani sem si potegnil dol ta Vista Gadget M:Namiznik in ko v stranski vrstici kliknem na oni "ključek" za nastavitve, mi odpre to okno:
V glavnem ko vseeno pridem v nastavitve tega Namiznika, mi po vpisu up. imena in gesla in pritisku na PREVERI napiše pod okencem za geslo besedico: "undefined"
Nimam pojma kaj bi to lahko bilo. Dela pa ta zadeva, preverjena pri sosedu in na prenosniku od punce.
Hvala za pomoč
Lep pozdrav
Teddy
spet jaz, rabim pomoč. In sicer na Mobitelovi strani sem si potegnil dol ta Vista Gadget M:Namiznik in ko v stranski vrstici kliknem na oni "ključek" za nastavitve, mi odpre to okno:
V glavnem ko vseeno pridem v nastavitve tega Namiznika, mi po vpisu up. imena in gesla in pritisku na PREVERI napiše pod okencem za geslo besedico: "undefined"
Nimam pojma kaj bi to lahko bilo. Dela pa ta zadeva, preverjena pri sosedu in na prenosniku od punce.
Hvala za pomoč
Lep pozdrav
Teddy
teddy81 ::
Enako se ponovi.
Če pri prvem oknu naredim No, se mi odprejo nastavitve za M:Namiznik, v katere vnesem up.ime in geslo in kliknem PREVERI, nato mi napiše undefined in odpre to okno:
Thx
Teddy
Če pri prvem oknu naredim No, se mi odprejo nastavitve za M:Namiznik, v katere vnesem up.ime in geslo in kliknem PREVERI, nato mi napiše undefined in odpre to okno:
Thx
Teddy
Zgodovina sprememb…
- spremenil: teddy81 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk se noče formatiratOddelek: Pomoč in nasveti | 3273 (2518) | Ikspe |
» | Dekriptiranje HTTPS povezave v WiresharkuOddelek: Omrežja in internet | 5415 (4667) | ragezor |
» | SMS iz linuxaOddelek: Pomoč in nasveti | 4731 (2287) | Apple |
» | nov msnOddelek: Pomoč in nasveti | 891 (835) | zelodko |
» | Simobil gadget v vistiOddelek: Pomoč in nasveti | 2671 (2253) | Nesta |