Forum » Pomoč in nasveti » Kako "ubiti" zombie process
Kako "ubiti" zombie process
Person ::
Ojla!
Včasih se mi zgodi, da je kaken problem z internetno povezavo, pa se recimo zato preneha odzivati FireFox 3 ali pa RealPlayer.
Problem je še večji, ker potem ne gre ubiti tega procesa, ker je očitno prišlo do problema v TCP/IP gonilniku oz. pač problem preide na sistemsko raven.
No, naj bi proces uradno bil ubit vendar še čaka, da se sprosti neki v sistemu in zato postane ZOMBIE proces ...
Se da kaj narediti, da se takšen proces ubije (Win XP) brez ponovnega zagona sistema.
LP
Včasih se mi zgodi, da je kaken problem z internetno povezavo, pa se recimo zato preneha odzivati FireFox 3 ali pa RealPlayer.
Problem je še večji, ker potem ne gre ubiti tega procesa, ker je očitno prišlo do problema v TCP/IP gonilniku oz. pač problem preide na sistemsko raven.
No, naj bi proces uradno bil ubit vendar še čaka, da se sprosti neki v sistemu in zato postane ZOMBIE proces ...
Se da kaj narediti, da se takšen proces ubije (Win XP) brez ponovnega zagona sistema.
LP
Let's make something useful!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri ukazih v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1489 (1133) | brodul |
» | Internet Explorer mi povzroča težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1892 (1557) | neres |
» | XP Task ManagerOddelek: Operacijski sistemi | 1388 (1349) | #000000 |
» | Linux- kako ubijem program ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1434 (1288) | Tomay |
» | svxhost.exe in systemOddelek: Pomoč in nasveti | 2246 (2037) | Tugo |